سرمقاله

شعبده بازی با اعداد / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جذب کارآموز در چهارمین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل
  • نشان ویژه روابط‌عمومی پیشگام در کاربرد هوش مصنوعی به همراه اول اعطا شد
  • ایرانسل نشان ویژه «روابط عمومی پیشرو هوشمند و دیجیتال» را دریافت کرد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 23881  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 25 بهمن 1402
    مطالبات اقتصادی مردم از مجلس دوازدهم
    عملکرد اقتصادی مجلس، یکی از عوامل مهم تاثیر گذار بر میزان مشارکت مردم در انتخابات است چرا که اقتصاد یکی از مهمترین حوزه های زندگی بشر است و نقش مهمی در تأمین رفاه و آسایش مردم ایفا می‌کند اما مردم چه مطالبات اقتصادی از مجلس آینده دارند؟ به گزارش ایسنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و در فاصله 17 روز مانده به این رویداد بزرگ، تنور انتخابات در حال گرم شدن است. مشارکت مردم در انتخابات، نشان دهنده میزان علاقه و آگاهی سیاسی مردم از مسائل جامعه است.
    عوامل مختلفی بر مشارکت سیاسی مردم موثر هستند. عوامل فردی، عوامل اجتماعی، عوامل سیاسی و عوامل اقتصادی.
    عملکرد اقتصادی مجلس، یکی از عوامل مهم تاثیر گذار بر میزان مشارکت مردم در انتخابات است چرا که اقتصاد یکی از مهمترین حوزه های زندگی بشر است و نقش مهمی در تأمین رفاه و آسایش مردم ایفا می‌کند اما مردم چه مطالبات اقتصادی از مجلس آینده دارند؟
    اخیرا نظرسنجی از شهروندان تهرانی درباره این موضوع توسط مرکز افکار سنجی سرمایه انجام شده است که در ادامه بخشی از نتایج آن را میخوانید. لازم به ذکر است که اطلاعات مربوط به افراد از طریق پرسشنامه ساختاریافته به صورت مصاحبه رودرو انجام شده است.
    اولویت‌های اقتصادی مردم
    اولویتهای اقتصادی که مجلس آینده از نظر شما باید در دستور کار خود قرار دهد را نام ببرید؟ این سوالی است که از 1008 نفر در بازه 3 الی 13 دیماه 1402 پرسیده شده است. 20.9 درصد مسکن و اجاره بها، 17 درصد مهار تورم و گرانی، 15.4 درصد اشتغال، ‌7.3 درصد ازدواج آسان و جوانان و حمایت از آن‌ها، 4.8 درصد بهبود وضعیت اقتصادی، 4.6 درصد رسیدگی به معیشت مردم، 4.4 درصد افزایش حقوق و دستمزدها (بازنشستگان، معلمان و کارگران) 3.1 درصد رسیدگی به بازار خودرو و نظارت بر قیمت‌ها، 2.9 درصد مبارزه با اختالسگران و مفاسد اقتصادی، 3.1 درصد نظارت و کنترل دولت بر بازار و قیمت‌ها، 1.2 درصد کاهش مالیات اصناف کم درآمد و افزایش مالیات بر ثروتمندان و خانه های خالی، 1.1 درصد خواهان شفاف سازی و 16.2 درصد از مردم دیگر موارد را در صدر اولویت‌های خود بیان کرده‌اند.