سرمقاله

کلاهبرداری پانزی بلای جان ایرانیان / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 24279  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 01 اسفند 1402
    با حکم مدیر عامل گروه مپنا،
    «بهنام محسنی» سرپرست بخش خدمات مالی–تجاری مپنا شد.
    محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا طی حکمی «بهنام محسنی» را به عنوان سرپرست بخش مالی–تجاری گروه مپنا منصوب نمود.
    به گزارش خبرنگار ما، در متن این حکم آمده است: تداوم نقش‌آفرینی گسترده گروه مپنا در کشور به عنوان یک بنگاه اقتصادی فعال در صنایع مختلف نیازمند توسعه کلیه جنبه‌های مدیریتی گروه از جمله توسعه زیر ساخت‌های مالی و تجاری در قالب ساختارهای منسجم می‌باشد.
    بهنام محسنی متولد سال 1362 و دانش‌آموخته رشته اقتصاد و مدیریت مالی، فعالیت حرفه‌ای خود را از سال 1385 در حرفه حسابرسی آغاز نمود. پس از آن در حالی که فرابورس ایران در شروع فعالیت خود بود به فرابورس ایران پیوست و در مدت بیش از 10 سال حضور وی در فرابورس ایران، بازارها و ابزارهای مالی جدیدی شکل گرفت و گسترش یافت.
    محسنی در آخرین فعالیت حرفه‌ای خود قریب به دو سال مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن بوده است و طی دوره فعالیت وی، شرکت تامین سرمایه تمدن توانست عنوان اولین و تنها تأمین سرمایه دانش‌بنیان کشور را کسب نماید. در دوره حضور وی در تامین سرمایه تمدن، سود خالص شرکت از 908 میلیارد تومان در سال مالی 1400 به 1،290 میلیارد تومان در سال مالی 1401 ارتقاء یافت و مبلغ 808 میلیارد تومان سود خالص نیز در شش ماهه سال مالی 1402 محقق گردید.
    همچنین در دوره حضور وی در تامین سرمایه تمدن، دارایی‌های تحت مدیریت شرکت از 61،940 میلیارد تومان به 83،295 میلیارد تومان افزایش یافت، بالغ بر 27،650 میلیارد تومان انواع اوراق صکوک منتشر گردید و علاوه بر عملیاتی‌سازی خدمات تأمین مالی جمعی «CrowdFunding» در تامین سرمایه تمدن، بالغ بر 550 میلیارد تومان نیز از این طریق تأمین مالی گردید.
    پیش از آن، محسنی در فرابورس ایران مسئولیت‌هایی از قبیل دبیری هیأت‌مدیره، معاون عملیات و نظارت بازار، معاون بازارهای خارج از بورس، سرپرست معاونت توسعه تکنولوژی و عضویت در کمیته‌های عرضه و درج فرابورس ایران را بر عهده داشت.
    وی نقش بسزایی در راه‌اندازی بازارهای فرابورس ایران و تدوین بخش عمده‌ای از مقررات آن داشت.
    در دوران مسئولیت وی اقدامات مهمی از قبیل عرضه اولیه بالغ بر 200 شرکت در فرابورس ایران، انجام بالغ بر 258 مورد عرضه عمده سهام، تشکیل بازار سوم و واگذاري‌هاي اصل 44 قانون اساسی سازمان خصوصی‌سازي، امکان معاملات اوراق تسهیلات مسکن، طراحی بازار هدف، تشکیل بازار معاملات شرکت‌های کوچک و متوسط (SME)، امکان معاملات قراردادهای اختیار معاملات و اختیار فروش تبعی، تهیه و توسعه سامانه امور اعضای فرابورس ایران (فراسا)، خرید و توسعه سامانه معاملات بازار مشتقات فرابورس ایران (واچار) صورت گرفت.
    محسنی نقش اثرگذاری در راه‌اندازی بازار دارایی فکری (بورس ایده) و ایجاد بستر تأمین مالی جمعی ایفا نمود. علاوه بر این، وی نقش مهمی در تدوین مقررات و طراحی سامانه معاملات بازار متشکل معاملات ارز ایران بر عهده داشت.
    وی همچنین عضو هیأت‌مدیره شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به نمایندگی از سازمان بورس و اوراق بهادار بود که گسترش و توسعه خدمات سامانه سجام، راه‌اندازی مجامع الکترونیک و ایجاد زیرساختهای معاملات سهام عدالت و تخصیص آن از مهمترین اقدامات انجام شده توسط شرکت سپرده‌گذاری در طول دوره حضور وی در این شرکت بود.
    از دیگر سوابق اجرای وی می‌توان به عضویت در هیأت‌مدیره مرکز مالی ایران، دبیری هیأت‌مدیره بانک مشترک ایران و ونزوئلا و فعالیت در حوزه سازمان و برنامه‌ریزی آن بانک نیز اشاره کرد.