سرمقاله

پیمان مولوی / چهار عمل اصلی ریاضی و سرمایه گذاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 243  |  اخبار صفحات روزنامه  |  تاریخ: 07 آذر 1401
    کرج همچنان آلوده‌ترین کلانشهر
    تنفس هوای پاک برای تبریزی‌ها













    مساله آلودگی هوا هم چنان یکی از جدی ترین بحران های پیشظ روی کشور است. بحرانی که به شهادت آمار رسمی در یک سال بیش از 20 هزار قربانی به همراه داشته است.

    در همین حال اما حالا خبرهای حکایت از آلوده شدن هوا در کرج دارد و به نظر می رسد این شهر اکنون در وضعیتی بحرانی تر نسبت به تهران و شاید تمام کشور دارد و در مقابل تبریز در روزهای گذشته وضعیت به نسبت بهتری را تجربه کرده است.

    در همین حال اما مساله آلودگی هوا هم چنان تهرانی ها را نیزآزار می دهد و حتی بارش های پراکنده نیز مشکل را حل نکرده است.

    بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست در بین هشت کلانشهر کشور روز ۶ آذرماه آلوده‌ترین هوا را اهالی کرج دارد و هوای پاک را تبریزی‌ها تنفس کرده‌اند. به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست از هشت کلانشهر کشور، روز ۶ آذر آلاینده شاخص هوای کرج ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با عدد ۱۵۴ و به عنوان آلوده‌ترین کلان شهر کشور در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار گرفته است.پس از آن به ترتیب هوای مشهد، اصفهان و اهواز با رسیدن به عدد ۱۳۳، ۱۱۲ و ۱۰۸ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته‌ است. آلاینده شاخص در مشهد و اصفهان ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون و در اهواز ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون بوده است.در این میان اهالی تهران، اراک و شیراز هوای قابل قبول تنفس کردند و آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در تهران و اراک و آلاینده دی‌اکسید نیتروژن به ترتیب به ۹۶، ۶۲ و ۵۹ رسیده است.

    همچنین مردم تبریز هوای پاک را با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون و ثبت عدد ۴۹ تنفس کرده‌اند.به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول(سالم) یا متوسط، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.