سرمقاله

چالش‌های مهم فرهنگ در این روزها / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 25155  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 17 اسفند 1402
    وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در پایتخت
    ۵ منطقه‌ بیشترین بافت فرسوده را دارند
    مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با تأکید بر وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در پایتخت، گفت: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود.
    سید مهدی هدایت در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد تولید مسکن در پایتخت به سیاست‌های شهرداری تهران و همسو کردن این موضوع با بحث تولید مسکن و بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: اقدامات خوبی در بحث تولید مسکن، رفع موانع تولید مسکن در شهر تهران و نوسازی شهری در مسیر اجرا صورت گرفته که دولت برای اولین بار سیاست‌هایش در موضوع بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده و تولید مسکن با شهرداری تهران همسو شده و این امر نوید اتفاقات خیلی خوب در شهر تهران است.
    سیاست شهرداری تهران در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است
    وی عنوان کرد: سیاست ما در موضوع تولید مسکن ایجاد محلات الگوی جدید است؛ در منطقه ۱۹ کار اجرایی یک محله الگوی جدید شروع شده که طراحی این محله الگو از طریق فراخوان عمومی انجام و یک طراحی خیلی خوب با محوریت مسجد با تأمین تمام خدمات مورد نیاز و ساخت همزمان مسکن آغاز شده و در واقع در این محلات رویکرد ما ایجاد محلات با هویت شهری، جدا کردن قلمروهای عمومی و خصوصی و همچنین ایجاد خدمات هفتگانه، استفاده از تکنولوژی‌های نوین ساخت و بحث مصرف انرژی است.
    به گفته مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، اتفاقات خوبی در قالب ایجاد محلات الگو در پایتخت در حال اجراست که این محلات الگو در شهر تهران در محدوده‌هایی که امکان اجرای محلات الگو باشد تکثیر خواهد شد، ولی بیشترین تمرکز ما در بافت‌های فرسوده است.
    وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران 
    هدایت به وجود بیش از ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده در تهران اشاره کرد و ادامه داد: رویکرد ما نوسازی همین پلاک‌هاست تا از محل این پلاک‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مسکن ایجاد شود. در شهر تهران بیشتر ساخت و سازها را بخش خصوصی انجام می‌دهد و امیدواریم بین دو تا ۳ سال عرضه بسیار خوبی در شهر تهران شروع شود.
    مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی تهران 
    وی با تأکید بر اینکه باید مقاوم سازی بیشتر در محدوده بافت‌های تاریخی صورت می‌گیرد که برای اولین بار مصوبه آن در شورای شهر طی هفته‌های گذشته تصویب شد، اظهار کرد: براساس این مصوبه می‌توانیم در محدوده‌هایی که به علت تاریخی بودن امکان نوسازی نیست پروانه مرمت و مقاوم سازی را با ملاحظات میراثی و نظر وزارت میراث فرهنگی ارائه بدهیم.
    هدایت ادامه داد: در مناطق ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۵ بیشترین محدوده‌های بافت‌های فرسوده قرار دارد؛ اما در محدوده‌هایی هم بصورت لکه‌ای بافت فرسوده داریم که برای این محدوده‌ها هم برای اولین بار طرح موضعی تهیه و ابلاغ شد تا در مسیر نوسازی شهری قرار گیرند.
    انتظار داریم سال آینده، سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد
    وی در پایان همچنین به فرایند ایمن سازی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: وقتی نوسازی اتفاق بیفتد تاب آوری را در شهر بیشتر می‌کند، در بحث ایمن سازی ساختمان‌ها بخشی را پروژه‌ای ورود کردیم، در بخشی از محدوده‌ها هم به صورت طرح های موضوعی و موضعی ورود کردیم. نوسازی در شهر تهران نسبت به سال قبل بیشتر شده و انتظار داریم سال آینده سال خوبی در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده باشد.