کد خبر: 25995 | صفحه ۳ | جامعه | تاریخ: 20 فروردین 1403
عضو شورای شهر تهران خبر داد
جابه جایی دو هزار درخت در منطقه ۱۴
عضو شورای شهر تهران در خصوص جابهجایی درختان موجود در پروژههای عمرانی، گفت: دو هزار درخت در راستای اجرای پروژه عمرانی بسیج در منطقه ۱۴ جابجا شده و بر اساس پیگیریها متوجه شدیم که پیمانکار این اقدام را انجام داده است. قرار شد بازدید کنیم تا ببینیم درختان در چه فضایی دوباره غرس خواهند شد. ناصر امانی در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از شهردار تهران و معاون برنامه ریزی برای ترمیم حقوق کارکنان، گفت: از طرف کمیسیون برنامه و بودجه، کمیته تشکیلات و منابع انسانی و همچنین از سوی اعضای شورا پیگیریهایی انجام شد و شهرداری تهران تصمیم گرفت که مصوبه ترمیم حقوق را اجرایی کند. این مورد که با پرداخت معوقات نیز همراه خواهد بود که شور و انگیزهای را بین کارکنان رسمی و سازمان آتش نشانی ایجاد کرده است.
به گزارش شهر، او با بیان اینکه این اقدام در احکام حقوقی کارکنان شهرداری نیز اثرگذار است، یادآور شد: افزایش سه میلیون تومانی حکم حقوقی کارکنان به دنبال ترمیم حقوق اتفاق خواهد افتاد و امیدواریم معاونت مالی و اقتصاد شهری منابع مالی آن را تأمین کند.امانی با اشاره به نامه خود به رئیس شورا در خصوص جابهجایی درختان موجود در پروژههای عمرانی، گفت: دو هزار درخت در راستای اجرای پروژه عمرانی بسیج در منطقه ۱۴ جابجا شده و بر اساس پیگیریها متوجه شدیم که پیمانکار این اقدام را انجام داده است. قرار شد بازدید کنیم تا ببینیم درختان در چه فضایی دوباره غرس خواهند شد. شهرداری باید نظارت جدی بر موضوع داشته باشد. در بزرگراه شهید صیاد شیرازی نیز برای ساخت یک زیرگذر تعداد قابل توجهی درخت جابهجا شد. آیا در شهرداری مجموعهای وجود ندارد که نظارت لازم را بر این موضوع داشته باشد؟
جابهجایی درختان تنها تا ۱۵ اسفند قابلیت اجرا دارد
این در حالی است که رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در مورد صدور اجازه جابهجایی درختان در تهران توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، مهدی عباسی در صحن علنی امروز شورای شهر تهران با بیان اینکه در شورای شهر دغدغه حفظ درختان وجود دارد، گفت: دقت داشته باشید که اگر مجوز جابهجایی درخت در کمیسیون ماده هفت صادر می شود تا ۱۵ اسفند قابلیت اجرا دارد وگرنه بعد از این تاریخ ممکن است جابهجایی درختان، منجر به آسیب به درختان شود.
وی با بیان اینکه ما در مورد جابهجایی درخت حساس هستیم و وقتی تقاضایی برای جابهجایی درخت مطرح می شود، چند موضوع را در نظر میگیریم که آیا میتوان بدون جابهجایی و یا کمترین جابهجایی، پروژه را اجرایی کرد یا خیر؟ گفت: در صدور مجوز جابهجایی درخت، به محیط بن درختان و ارزش پروژه توجه میشود و اگر در تضاد با هم باشند، قطعاً اجازه اجرای آن را نمیدهیم.
عباسی با تأکید بر اینکه تدابیری اندیشیده خواهد شد تا به احتمال زیاد در اجازه جابهجاییها، کمترین خطا را داشته باشیم، افزود: ما از مدیرعامل سازمان بوستان ها درخواست میکنیم که تیمی را موظف کنند تا نظارت کافی را داشته باشند؛ البته این نظارت وجود دارد. نظارت بر جابهجایی درختان وجود دارد؛ اما نیازمند تغییر نگرش هستیم چرا که ما براساس نگرش، رفتارمان درست می شود و رفتار ما تابعی از نگرش ما است و اگر درخت را موجودی ضایع در شهر بدانیم، رفتاری مبتنی بر آن خواهیم داشت و اگر یک سرمایه و میراث طبیعی و الزام و تکلیف شرعی و قانونی می بینیم، حفظ آن تکلیف حقوقی به شمار می رود.