سرمقاله

لجبازی با افکار عمومی تا کجا؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 26210  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 25 فروردین 1403
    انتشار اوراق گواهی سپرده خاص برای شرکت پنجره آریا از سوی بانک رفاه کارگران
    با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی، اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) از سوی بانک رفاه کارگران برای شرکت پنجره آریا منتشر می‌شود. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب 25 درصد، سه ساله (36 ماه)، به‌صورت با نام، الکترونیکی، معاف از مالیات و با امکان بازخرید پیش از سررسید منتشر می‌شود. 
    از جمله مزایای خرید این اوراق می‌توان به دریافت بالاترین نرخ سود اوراق منتشره فعلی شبکه بانکی، تضمین دریافت اصل و سود در مواعد مقرر، امکان پرداخت سود قطعی پس از اتمام طرح علاوه بر سود علی‌الحساب و... اشاره کرد.
    گفتنی است، این اوراق به‌منظور تامین مالی پروژه تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی (UPVC) با هدف تامین نیاز داخلی و فراهم کردن زمینه صادرات در و پنجره‌های مدرن با ویژگی‌هایی نظیر عایق صوتی، عایق حرارتی (جلوگیری از عبور گرما و سرما)، مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش، مواد اسیدی و الکلی، کاهنده آلودگی‌های محیطی و حافظ محیط زیست، منتشر می‌شود.
    علاقه‌مندان تا روز پنج‌شنبه 30 فروردین ماه فرصت دارند برای خرید این اوراق به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه کنند.