سرمقاله

به یک عصر تازه دیگر خوش آمدید! / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • گام بلند برای جهش تولید با برات الکترونیک/ سککوک ابزار موثر زنجیره تامین مالی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 26906  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 05 اردیبهشت 1403
    امدادرسانی همچنان ادامه دارد
    محاصره برخی روستاهای سیستان و بلوچستان در سیل
    گروه حوادث - سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده به ویژه جنوب استان سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.
    «حسین ظفری» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده گفت: در استان سیستان و بلوچستان همچنان مناطق جنوبی درگیر آب‌گرفتگی هستند و بارش در روزهای گذشته باعث محاصره شدن برخی از روستاها شده‌اند.
    وی با بیان اینکه با بارش‌های هفته گذشته رکورد بارش‌ها طی ۵۰ ساله شکسته شده است، ادامه داد: ۲۸ محور اصلی و فرعی در طی این مدت مسدود شده بود که در حال حاضر ۱۸ محور بازگشایی شده است. عمدتا محورهای فرعی و روستایی در حال حاضر تحت تاثیر بوده و به دلیل آبگرفتگی مسدود هستند.
    سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: برای دسترسی به روستاهایی که مسیر آن‌ها مسدود است از ۴ بالگرد استفاده شده و کار امدادرسانی از این طریق انجام می‌شود. براساس گزارش سازمان راهداری پیش‌بینی می‌شود، راه‌هایی که در حال حاضر مسدود است به ویژه در مناطق روستایی تا یک هفته آینده بازگشایی خواهد شد.
    ظفری با بیان اینکه بیشترین عمده خسارات مربوط به زیرساخت‌ها و راه‌ها است، گفت: همچنین سیلاب به بخش کشاورزی به ویژه باغات موز خسارات وارد کرده است. انشاءالله بعد از بررسی خسارت‌ها تلاش می‌شود بخشی از خسارت‌ها جبران شود.
    وی ادامه داد: حدود ۹۵۲ تیم امدادی از دستگاه‌های مختلف با سه هزار و ۵۰۰ نیرو در این منطقه فعال هستند و خدمات‌رسانی انجام می‌شود. همچنین ۴۷ تیم از گروه‌های جهادی و مردمی در این منطقه فعال هستند. برق همه شهرها و روستاها در حال حاضر وصل است و به صورت پایدار در استان این برق برقرار است. از ۲۹۵ روستایی که از ابتدای این سیلاب دچار قطعی آب شده بودند، در حال حاضر حدود ۲۶۰ روستا رفع مشکل شده‌اند و در برخی از مناطقی هم که همچنان مشکل آب وجود دارد. با ۱۲۰ تانکر آب‌رسانی سیار انجام می‌شود. همچنین شبکه بهداشت استان هم برای پیشگیری از بیماری‌های واگیردار کلرزنی را انجام داده تا مشکل خاصی به لحاظ بهداشتی برای مردم ایجاد نشود.
    سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به برگزاری جلسات بحران و ارائه گزارش عملکرد از سوی دستگاه‌ها، گفت: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است. خدمات‌رسانی کمی با مشکل همراه بوده است البته تا بازگشت شرایط عادی به منطقه خدمات‌رسانی همچنان ادامه دارد.
    ظفری با بیان اینکه ۵ استان درگیر سیل بوده‌اند، گفت: در ۵ استان هشدار قرمز هواشناسی صادر شده بود این استان‌ها شامل بخش‌هایی از استان بوشهر، فارس، کرمان، هرمزگان و استان سیستان و بلوچستان به ویژه بخش جنوبی استان بود که در حال حاضر وضعیت در ۴ استان به صورت عادی است و در استان سیستان و بلوچستان همچنان خدمات‌رسانی و امدادرسانی ادامه دارد.
    توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
    مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.
    محمدترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان‌های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیر‌های زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی‌های دقیق و بررسی‌های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه‌های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده‌های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده‌ها جبران خواهد شد.
    وی افزود: همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده و ۳ هزار پتو و ۸۰ هزار موکت توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.
    به گفته وی، وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و درحال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند.
    ترکمانه تاکید کرد: تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.