کد خبر: 28412 | صفحه ۶ | حوادث | تاریخ: 30 اردیبهشت 1403
سردار مویدی عنوان کرد
مشارکت مردمی در تولید امنیت یک فرایند دوسویه است
رییس پلیس پیشگیری فراجا، یکی از راهکارهای توسعه پایدار را مشارکت مردم در تولید امنیت و حراست از آن دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی مویدی خرم آبادی، یکی از شاخصههای اساسی توسعه را مشارکت مردمی در تولید امنیت دانست و گفت: مشارکت مردمی در تولید امنیت و با حضور و دخالت مردم موجب میشود که طرحها و برنامههای فرآیند تولید امنیت و حراست برگرفته از نیازهای واقعی مردم باشد. این امر علاوه بر کارکرد ذکر شده میتواند بر تسهیل و تسریع در انجام امور، کاستن هزینهها، تقویت تعامل اجتماعی و افزایش روح همبستگی اجتماعی میشود.
وی افزود: مشارکت مردمی در تولید امنیت امری دستوری و حاکمیتی نیست که بتوان به صورت یکسویه به جامعه تحمیل کرد، بلکه این امر فرایندی دوسویه است در ابتدا دستگاههای تولید امنیت همچون فراجا میبایست به این باور و اعتقاد در تمامی سطوح مختلف و بدنه سازمانی برسند که مهمترین بخش از تولید امنیت مشارکت مردمی است و پس از آن از طریق ارتباط گسترده، قوی و مستمر با مردم از طریق ایجاد روحیه تعاون و مشارکت در بین مردم اقدام کنند و جامعه نیز به این باور و اعتقاد برسد که تولید و حراست از امنیت وظیفه آحاد مردم جامعه میباشد. این امر در منابع اسلامی و احادیث نیز اشاره شده و مسؤولیت فردی در قبال جامعه مشخص و برای آن جایگاه ویژهای در نظر گرفته شده است.
سردار مویدی، وظیفه فراجا در مشارکت مردم را امری جدی قلمداد کرد و گفت: با توجه به اینکه یکی از پیش زمینههای مشارکت، اعتماد سازی میباشد لذا واحدهای فراجا میبایست به گونهای رفتار کنند که اعتمادسازی و زمینه مشارکت مردمی پیش از پیش فراهم شود.
وی افزود: یکی از راه کارهای مهم مشارکت مردمی ایجاد (نهادهای مشارکتی) میباشد که پلیس پیشگیری فراجا از این ظرفیت بهترین بهره را از طریق ایجاد گسترش مرکز انتظام کرده و مشارکت مستقیم مردم و مؤسسات مردمی را از طریق این نهاد مشارکتی توسعه داده است.