کد خبر: 28483 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 31 اردیبهشت 1403
استاندار آذربایجان شرقی:
برخی از مدیران کل دچار روزمرگی شده اند
ابتکار - ماهان فلاح: استاندار آذربایجان شرقی گفت: برخی از مدیران کل دچار روزمرگی شده اند و منتظر تخصیص بودجههای ناچیز دولتی و در نهایت اجرای بسیار کند پروژهها هستند.
مالک رحمتی در سومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان، با اشاره به عدم اجرای به موقع برخی از پروژهها توسط دستگاههای اجرایی با استدلال نبود بودجه و اعتبارات، تاکید کرد: وضعیت و محدودیت اعتبارات دولتی و اولویتهای اساسی کشور برای همه آشکار است؛ با این اوصاف، بودجه را به کسی نمیدهند، بلکه بودجه را میگیرند و باید پیگیر جدی دریافت اعتبارات ضروری باشیم و به دنبال آن بدویم.
وی با تاکید بر اینکه در نگاه تحولی دولت سیزدهم، تدوین برنامه شرط لازم کار است، اما کافی نیست و آنچه مهم است، عملیاتی شدن برنامههاست، افزود: به نظر میرسد برخی از برنامهها فقط عنوان تحولی بودن را یدک میکشند و برنامه تحولی نیستند.
رحمتی با بیان اینکه اعداد و ارقام گزارشهایی که از سازمانها به جلسه شورای برنامهریزی میرسد باید دقیق باشد تا براساس آن برنامهریزی شود، گفت: آمار و ارقام فقط برای خواندن نیست، بلکه برای برنامهریزی و اتخاذ تصمیمات کلان است و باید معتبر و قابل اتکا باشد. استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فرصت کاری در استان ما محدود است؛ گفت: بنابراین مدیران با یک همت بلند و فعالیت جهادی شبانهروزی برنامه هایی را که تصویب شدهاست را به مرحله اجرا برسانند.
رحمتی ادامه داد: همه ادارات کل و سازمانها برنامههای سال جاری خود را در حضور رسانهها اطلاعرسانی کنند تا هم مردم در جریان امر قرار گیرند و هم تعهدی برای دستگاههای اجرایی ایجاد شود تا در زمانبندی تعریفشده پروژهها را به اتمام برسانند.
وی اضافه کرد: لازم است مدیران دستگاهها نسبت به اجرای پروژهها توسط پیمانکاران، نظارت، پیگیری و کنترل بیشتری انجام دهند و صورت وضعیتها به موقع پرداخت شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه توسعه متوازن را یکی از سیاستهای اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: در برخی شهرستانها، مجموعههای دولتی هیچ کاری متناسب با شرایط شهرستان انجام ندادهاند؛ در حالی که همه بخشهای استان باید در رشد اقتصادی سهم معنادارای داشته باشند.
وی گفت: برخی شهرهای ما کمتر توسعه یافته هستند که باید تلاش کرد تا آنها هم به رشد و پیشرفت برسند که برای تحقق این مهم، سازمانها و نهادها باید برنامهریزی کنند و پراکندگی حضورشان در شهرهای استان را طراحی کنند.