سرمقاله

رابطه ثبات بازار و امنیت روانی/ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رقابت منطقه‌ای؛ از استانبول تا ریاض
  • تغییر آرایش سرمایه‌ها در بهمن ۱۴۰۴؛ درخشش «تابش» میان ابزارهای طلا
  • گزارش روز اول هم‌نشینی مدیران هلدینگ خلیج‌فارس و فناوران اصفهان؛ در یک‌سال گذشته، بخش قابل‌توجهی از موانع قانونی همکاری هلدینگ خلیج‌فارس با شرکت‌های دانش‌بنیان، فناورو دانشگاه‌ها برطرف شده
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 28485  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 31 اردیبهشت 1403
    مرمت باند فرودگاه شهید الماسی شرکت نفت و گاز آغاجاری انجام شد
    سرپرست امور مهندسی و ساختمان در این رابطه بیان کرد: با توجه به افزایش پروازهای فرودگاه شهید الماسی و لزوم ایجاد شرایط ایمن برای هواپیما پروژه مرمت و درزگیری باند پرواز در دستور کار قرار گرفت.
    خسرو خوشه گیر عنوان کرد: باند فرودگاه شهید الماسی با توجه به قدمت بالایی که دارد دچار فرسودگی و ایجاد ترک های زیادی شده بود که این موضوع احتمال بروز حادثه برای هواپیما را تشدید میکرد لذا با تاکید مدیر عامل شرکت پروژه ترمیم و درزگیری باند اجرا شد.
    خوشه گیر افزود: این پروژه به منظور ایجاد شرایط ایمن جهت نشستن، برخواستن و تراست هواپیما در هنگام لندینگ، پروژه سند سیل و درزگیری باند، اپرون و تاکسی- وی فرودگاه شهید الماسی در حال انجام است.