سرمقاله

بورس در بحران / نیما غلامرضایی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • از صدر نشینی ژرمن ها تا برد مجارستان در وقت اضافه با تلویزیون اینترنتی آرپا
  • وزیر ارتباطات فیبرنوری و ۱۰۰۸مین سایت 5G ایرانسل را افتتاح کرد
  • راه‌اندازی 2 سامانه الکترونیک نظام سلامت توسط همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 28791  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 07 خرداد 1403
    مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان خبر داد
    وجود 120 پروژه عمرانی نیمه تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان 
    مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر 120 پروژه عمرانی نیمه تمام ورزشی در سطح استان سیستان و بلوچستان داریم که تکمیل آنها نیازمند یک هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار است و انتظار داریم با توجه به پایین بودن سرانه فضاهای ورزشی در استان، کمک دولت در این حوزه به استان سیستان و بلوچستان دوچندان شود.
    زاهدان محمد شکوهی فر : عباس شیبک در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: از ابتدای سال 1402 تاکنون 39 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال روستایی در استان و یک زمین گل بزرگ در شهرستان کنارک افتتاح شده است.
    مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش روستایی استان بیان کرد: با توجه به اینکه حدود نیمی از جمعیت استان ساکن روستاها هستند، اقدامات خوبی در حوزه ترویج ورزش و نشاط در روستاهای استان برنامه‌ریزی شده و در این راستا طی سال گذشته یک هزار و 904 جشنواره و برنامه ورزشی در روستاهای استان اجرا شده است.
    وی ادامه داد: دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام «صلح و دوستی» شهریورماه امسال با حضور ورزشکاران کشورهای همسایه در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی این استان برگزار می‌شود.
    شیبک افزود: طی سال 1402 تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان سیستان و بلوچستان با 20 درصد افزایش نسبت به سال قبل آن به 48 هزار نفر رسید. مدیرکل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان گفت: طی سال 1402 ورزشکاران استان 380 مدال رنگارنگ در سطوح ملی و بین‌المللی کسب کردند. وی افزود: کسب یک مدال نقره و دو برنز در مسابقات آسیایی هانگژو توسط کبدی‌کاران استان و مدال‌های جهانی در رشته‌های فوتسال و کشتی ناشنوایان و همچنین مدال‌های آسیایی در رشته بدنسازی و کاراته بانوان مهمترین عناوین کسب شده توسط ورزشکاران استان طی سال گذشته بوده است. شیبک عنوان کرد: طی سال 1402 تعداد 335 ورزشکار استان به اردوهای مختلف دعوت شده‌اند و 51 تیم ورزشی از استان به رقابت‌های مختلف اعزام شده‌اند. مدیرکل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری نخستین المپیاد ورزشی استان در 20 رشته هدف از مهمترین برنامه‌های ما طی سال 1402 در استان بود که در قالب این المپیاد با هدف کشف و انگیزه بخشی به استعدادهای ورزشی استان، یک هزار و 100 مدال میان ورزشکاران توزیع شد. شیبک ادامه داد: در این مدت یک هزار و 124 برنامه در حوزه ورزش‌های همگانی در روستاهای استان برگزار شده و 21 خانه ورزش روستایی هر یک با اعتباری بالغ بر 30 میلیون تومان تجهیز شده است.
    وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 120 پروژه عمرانی نیمه تمام در سطح استان سیستان و بلوچستان داریم که تکمیل آنها نیازمند یک هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار است و انتظار داریم با توجه به پایین بودن سرانه فضاهای ورزشی در استان، کمک دولت در این حوزه به استان سیستان و بلوچستان دوچندان شود. شیبک اظهار کرد: طی سال گذشته سیستان و بلوچستان میزبان 88 رقابت ملی بوده و از ابتدای سال تاکنون نیز میزبانی 21 رقابت ملی به این استان اختصاص داشته است.
    مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: سال گذشته نخستین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام «صلح و دوستی» با ابتکار استانی و با حضور ورزشکاران کشورهای افغانستان و پاکستان در زاهدان برگزار شد. وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته دومین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام «صلح و دوستی» شهریورماه امسال با حضور ورزشکاران کشورهای همسایه در 10 رشته ورزشی به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود که در این راستا امسال علاوه بر ورزشکاران کشورهای افغانستان و پاکستان، از ورزشکاران کشورهای ترکیه و عراق نیز در برخی رشته‌ها دعوت به عمل آمده است.
     در ادامه این نشست معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان نیز با اشاره به اقدامات بی‌سابقه شهید رئیسی در حوزه جوانان، گفت: شاهد افزایش ۶۰۰ درصدی مبلغ وام ازدواج از آغاز دولت مردمی شهید رئیسی هستیم.
    پوریا خواجه درگی با اشاره به اقدامات بی‌سابقه شهید رئیسی در حوزه جوانان، اظهار کرد: شورای عالی جوانان برای اولین بار توسط ایشان هویت پیدا کرد و با وجود حجم بالای امور اقتصادی و نیز سفرهای داخلی و خارجی شهید رئیسی، چهار جلسه مستقیماً توسط ایشان برگزار شد. مصوبات شورای عالی جوانان اعم از سند ملی گفت و شنود، سند ملی راهیان پیشرفت، مصوبات مسکن و اشتغال جوانان همگی موجب تسهیل امورات جوانان در سطح ملی شد. 
    معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان گفت: یکی از دغدغه‌های مهم آیت الله رئیسی تسهیل ازدواج جوانان بود. با پیگیری‌های مداوم ایشان صف وام ازدواج در کشور در سال اول دولت کاهش 50 درصدی داشت. میزان وام ازدواج جوانان از ابتدای دولت سیزدهم 600 درصد رشد داشت و شاهد کاهشی شدن آمار طلاق بعد از سه دهه بودیم و از دیگر دست‌آوردهای دولت شهیدرئیسی این بود که پس از 19 سال از تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان، صندوق اندوخته ازدواج جوانان در این دولت راه‌اندازی شد؛ البته در عرصه وام ازدواج در سیستان و بلوچستان همچنان اشکالاتی وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی با روحیه و انرژی جوانانه فعالیت می‌کرد و در حوزه معیشتی نیز دست آوردهای بسیاری را رقم زد، افزایش فروش نفت ،ایجاد 2.5 میلیون فرصت شغلی در کشور از دیگر خدمات دولت مردمی و همت جهادی شهید رئیسی بود که موجبات ارتقای معیشت جوانان را فراهم کرد.