سرمقاله

چرا رأی؟ چرا پزشکیان؟ ‪/‬ میثم قهوه‌چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در چهار شهر جدید
  • نگاهی به خدمات و فعالیت‌های شبکه گستران یاقوت سرخ؛ برند خوش‌سابقه حوزه IT
  • نکته‌هایی که در سفر به دهلی هیچ‌کس به شما نمی‌گوید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 29890  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 خرداد 1403
    احیا و توسعه صنایع راکد و نیمه‌فعال در اولویت است
    وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رئیس‌جمهور شهید بر فعال‌سازی صنایع راکد و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود تولیدی کشور تأکید داشت، اعلام کرد: بر این اساس احیای صنایع راکد و نیمه فعال و توسعه واحدهای صنعتی فعال از مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه است.
    البرز مهیا حسن آبی - «عباس علی‌آبادی» در حاشیه افتتاح و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان اشتهارد استان البرز افزود: تلاش‌ها بر این است تا از ظرفیت‌های موجود تولیدی و صنعتی کشور به خوبی بهره گرفته شود. وی ادامه داد: بر این اساس دولت سیزدهم تاکنون بیش از پنج هزار واحد تولیدی و صنعتی راکد، نیمه فعال و فعال کشور را به چرخه تولید بازگردانده یا توسعه داده است. علی آبادی گفت: اکنون نیز این روند با سرعت و شتاب در حال طی شدن است
    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان البرز اظهار کرد: از آنجا که این استان به لحاظ تراکم جمعیت و وسعت کم با مشکلاتی در بخش تأمین زمین مورد نیاز صنایع مواجه است، بر این اساس راه‌اندازی صنایع با فناوری و دانش بالا برای البرز هدف‌گذاری شده است.
    وی ادامه داد: استان البرز به لحاظ منابع آبی نیز با مشکل مواجه است و باید واحدهای صنعتی کم آب بر با عمق فناوری در این استان راه اندازی شود.
    علی‌آبادی درخصوص توسعه لکه‌ها و شهرک‌های صنعتی البرز گفت : این برنامه با رویکرد حفظ محیط زیست و توجه به فناوری بالا دنبال خواهد شد. وی در خصوص کیفیت محصولات شرکت های خودروسازی کشور بیان کرد: این شرکت ها باید متناسب با استانداردهای موجود محصولات با کیفیت تولید کنند.
    همچنین با حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت یک واحد تولید ظروف بهداشتی و بسته بندی با اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم برای ۲۵۰ نفر در اشتهارد به بهره برداری رسید.
    همزمان با سفر علی آبادی به استان البرز امروز در مجموع سه واحد تولیدی و صنعتی در این استان مورد بهره برداری قرار گرفتند.
    نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ارز مورد نیاز برای تهیه مواد اولیه از جمله مطالبات فعالان اقتصادی استان بود که پیگیری آن از وزارتخانه مربوطه در دستور کار قرار گرفت.
    مجتبی عبداللهی با اشاره به مصوبات و اقدامات دولت سیزدهم در راستای رونق تولید، صنعت، تجارت و به تبع آنها اشتغال، افزود: براین اساس در استان البرز نیز جلسات، بازدید ها و تعاملات در قالب شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و... در دستور کار قرار گرفت.
    وی ادامه داد: با توجه به پیگیری ها و اهتمامی که معطوف شد، استان البرز در سال ۱۴۰۳ حائز رتبه برتر کشور در احیای واحدهای راکد و نیمه فعال شد.
    عبداللهی گفت: در سفر اول رئیس جمهور محترم به استان تمامی اعتبار تخصیص یافته در قالب تسهیلات تولید و صنعت، جذب شد و شاهد توسعه و پیشرفت ویژه‌ای به واسطه این امر بودیم.
    وی افزود: روز گذشته در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی موضوعات و مسائل فعالان اقتصادی استان مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم جهت حل آنها اتخاذ شد.
    استاندار البرز گفت: ارز مورد نیاز برای تهیه مواد اولیه از جمله مطالبات فعالان اقتصادی استان بود که پیگیری آن از وزارتخانه مربوطه در دستور کار قرار گرفت.
    مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: در ۳۰ ماه فعالیت دولت سیزدهم ۲۶۱ واحد صنعتی در البرز احیا شده است.
    محمد انصاری در حاشیه بهره برداری از چند مجتمع صنعتی در اشتهارد که با حضور وزیر صمت انجام شد؛ اظهار کرد: بعد از شهادت آیت الله رییسی طرح مهمی با عنوان شهید رییسی به عنوان زنگ صنعت در البرز اجرایی شده است. وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح هر روز شاهد بهره برداری از یک واحد صنعتی در استان هستیم و امروز هم با حضور وزیر صمت سه واحد صنعتی بزرگ در اشتهارد به بهره برداری رسید.
    وی افزود: با افتتاح این سه واحد، بیش از ۴.۷ همت سرمایه گذاری محقق و به بهره برداری رسید.
    وی اضافه کرد: با این افتتاح بیش از ۱۲۰۰ ظرفیت اشتغال به استان اضافه شد که قطعا نقش به سزایی در بهبود وضعیت اقتصاد خانوارهای البرزی خواهد داشت. مدیرکل صمت البرز ابراز کرد: یکی از اولویت های دولت سیزدهم احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد بود که البرز در این زمینه رتبه دار است.
    انصاری اظهار کرد: در دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل حدود ۳۲ درصد افزایش آمار احیای واحدهای صنعتی را داشته‌ایم.
    وی توضیح داد: در ۳۰ ماه فعالیت دولت سیزدهم؛ ۲۶۱ واحد صنعتی در البرز احیا شده است.
    وی اضافه کرد: با بازگشت این واحدها ظرفیت اشتغال ۳۷ هزار نفر احیا شده و با برنامه های متعدد درصدد جذب این منابع انسانی هستیم.
    انصاری گفت: در مجموع ۴۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنعت اختصاص داده شده است.
    مدیرکل صمت البرز در ادامه با اشاره به ظرفیت صادراتی البرز اظهار کرد: طبق آمار گمرک البرز سال گذشته ۳۷۵ میلیون دلار صادرات غیر نفتی داشته ایم ولی صادرات ما بر مبنای کارت‌های بازرگانی ۶۹۱ میلیون دلار و صادرات بر مبنای منشا تولید هم یک میلیارد و ۸۱ میلیون دلار بوده است.