سرمقاله

معمای راست افراطی در اروپا / محمدرضا ستاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری
  • راهنمای انتخاب دوچرخه برای کودک 3 ساله
  • اگر شما هم از درد دندان رنج می برید، این نکات را بخوانید!
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 31193  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 19 تیر 1403
    ریابکوف:
    با آمریکا مذاکره تسلیحاتی نمی‌کنیم
    معاون وزیر خارجه روسیه گفت به دلیل سیاست های مخرب آمریکا در زمینه کنترل تسلیحاتی امکان مذاکره در این باره مسیر نیست.
    به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، معاون وزیر خارجه روسیه از مواضع آمریکا در قبال کنترل تسلیحات هسته ای انتقاد کرد.
    «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که روسیه به دلیل مواضع مخرب آمریکا از تعامل با این کشور در زمینه کنترل تسلیحات خودداری می کند.
    معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: در حال حاضر حتی به آغاز یک گفت وگوی آزمایشی و نه مذاکره در این زمینه نزدیک نیستیم. این نتیجه سیاست مخرب واشنگتن است.
    ریابکوف افزود که مسکو نمی‌تواند با کشوری که رسماً می‌خواهد یک شکست راهبردی به روسیه تحمیل کند، وارد مذاکره بر سر کنترل تسلیحاتی شود.
    دیپلمات ارشد روسیه متذکر شد که پیمان کاهش تسلیحات راهبردی (استارت جدید) به زودی منقضی می شود. این توافق به حالت تعلیق درآمده است، اما طرف روسی برخی محدودیت‌های خود را در مورد کلاهک‌ها و حامل‌ها رعایت می‌کند.