سرمقاله

حل نسبی مشکلات اقتصادی انتظار عمومی از دولت / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • هدایا و جشنواره‌های ویژه نوروز ۱۴۰۴ ایرانسل
  • تفاوت فری سایز و اور سایز چیست؟
  • بررسی انواع قفل های کمد باشگاهی و راهکارهای افزایش امنیت اهمیت امنیت قفل کمد باشگاه‌ها و نقش راماتیم
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33478  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 06 شهریور 1403
    وزیر خارجه قطر با عراقچی دیدار کرد
    «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظهر روز دوشنبه پنجم شهریورمیزبان نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر بود.
    به گزارش ایسنا، «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر امروز (دوشنبه) به منظور دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرد.
    «سید عباس عراقچی» که چهارشنبه هفته گذشته با رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد ، ظهر امروز در محل وزارت خارجه از این مقام ارشد قطری استقبال و با او دیدار و رایزنی کرد.
    وزیر خارجه قطر اولین مهمان خارجی سید عباس عراقچی در مقام وزیر امور خارجه است.
    «حمیدرضا دهقانی» سفیر پیشین ایران در قطر بعد از ظهر یکشنبه در مطلبی در صفحه اجتماعی ایکس با اشاره به سفر نخست وزیر و وزیر خارجه قطر به تهران این سفر را مهم توصیف کرد.