صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • سنگ کیسه صفرا: از تشکیل تا درمان، همه آنچه باید بدانید
  • اکسل، سلاح مخفی مدیران و تحلیلگران: آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای برای تصمیم‌گیری هوشمندانه
  • دلایل خرابی لباسشویی سامسونگ
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34976  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 10 مهر 1403
    رئیس سازمان برنامه و بودجه:
    آمار متقن و دقیق، تراز برنامه‌ریزی در کشور است
    معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه بر ضرورت بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های ملّی برای اجرای بهتر سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد و گفت: آمار متقن، دقیق و بهنگام، متر و تراز برنامه‌ریزی در کشور است و تمام دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند بر اساس فرمان رئیس‌جمهور، امکانات و تجهیزات مورد نیاز سرشماری کشاورزی را فراهم کنند.
    به گزارش ایرنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، «سیدحمید پورمحمدی» امروز دوشنبه در نشست شورای راهبری سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ که با حضور اعضای این شورا و نمایندگان وزارتخانه ها و دستگاه ها برگزار شد با بیان ایننکه بر اساس نتایج سرشماری قبلی کشاورزی حدود چهار میلیون کشاورز در کشور داریم، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران باید آمار و اطلاعات دقیقی از وضعیت کنونی جمعیت کشاورزان در اختیار داشته باشد تا بتواند برنامه‌ریزی‌های مربوط به حوزه امنیت غذایی را بر پایه‌های درست و دقیق انجام دهد.
    وی افزود: اگر حاکمیتی مجهز به آمار دقیق و بهنگام نباشد، گویی در تاریکی حرکت می‌کند و بر این اساس، اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در آبان‌ماه امسال، یک موضوع حاکمیتی و حائز اهمیت ویژه برای نظام برنامه‌ریزی کشور است.
    پورمحمدی با برشمردن وظایف دستگاه‌های مرتبط با موضوع سرشماری کشاورزی شامل وزارتخانه‌های کشور، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان، سازمان صدا و سیما و فراجا، خواستار مشارکت تمام و کمال این دستگاه‌ها در فرایند اجرای سرشماری شد و گفت: در فرصت محدود باقی‌مانده تا زمان اجرای سرشماری، تولید محتواهای هنری، جذاب و قابل فهم برای عموم و انتشار گسترده و وسیع آنها در رسانه‌های ملی و استانی برای آگاه‌سازی مردم و تشویق آنان به مشارکت و همکاری، اهمیت بسیار زیادی در اجرای موفق این رویداد مهم دارد.
    سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها موتور محرکه اجرای سرشماری کشاورزی باشند
    معاون رئیس‌جمهور در ادامه بر لزوم تحرک جدی و فعال شدن بیش از پیش سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به عنوان موتور محرکه اجرای سرشماری کشاورزی در استان‌ها تاکید کرد و گفت: تمام پیگیری‌های داخل استانی و هماهنگی اقدامات و برنامه‌ها با مسئولان عالی هر استان و جذب و جلب ظرفیت‌ها و امکانات مورد نیاز برای اجرای هرچه بهتر سرشماری عمومی کشاورزی، از کانال سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها انجام شود. گفتنی است در این نشست، گزارش دبیرخانه شورای راهبری سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ از روند اجرای سرشماری ارائه شد. نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های حاضر در نشست نیز، دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.
    قرار است سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳، آبان‌ماه امسال و بین ۳۰ تا ۴۵ روز انجام شود.