سرمقاله

ایران، آینده و جوانان ‪/‬ محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 37656  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 24 آبان 1403
    وزیر کشور:
    با پدیده های اجتماعی نباید امنیتی رفتار کرد
    وزیر کشور گفت: پدیده های اجتماعی را باید با ساز و کار اجتماعی، نرم و فرهنگی برطرف کرد تا اثربخش شود.
    به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی در مراسم تودیع و معارفه معاون اجتماعی وزارت کشور، گفت: ما باید اقداماتی انجام دهیم که موضوعات اجتماعی، به موضوعات امنیتی تبدیل نشود؛ یعنی مشکلات اجتماعی را با زبان خودش و با سازوکارهای اجتماعی حل و فصل کنیم.
    وی افزود: ماهیت برخی پدیده های اجتماعی این است که می خواهد امنیتی شود تا زودتر رفع شود اما اگر این اتفاق رخ دهد؛ قطعا اثر آن کوتاه مدت خواهد بود و شاید در آینده تبعات منفی داشته باشد.
    وزیر کشور ادامه داد: پدیده های اجتماعی را باید با ساز و کار اجتماعی، نرم و فرهنگی برطرف کرد تا اثربخش شود. اگر از امنیتی شدن موضوعات اجتماعی جلوگیری کنیم دیگر نیاز نیست با اقدامات امنیتی با این پدیده ها مقابله کنیم.
    مومنی با اشاره به اهمیت پیشگیری گفت: در بسیاری از موارد وقتی اتفاقی رخ می دهد ما به اهمیت آن مسئله پی می‌بریم در صورتی که اگر اقدامات پیشگیرانه انجام شود؛ بسیاری از اتفاقات بد اصلا رخ نمی دهد.
    وی افزود: در هر حوزه‌ای، اقدامات پیشگیرانه بسیار اهمیت دارد حتی اگر دیده نشود.
    به گفته، آسیب، به خودی خود تهدید نیست و اگر ما پیش‌بینی و پیشگیری داشته باشیم، آسیب به تهدید تبدیل نمی شود.
    جمعیت ایران با ادامه روند فعلی در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر کاهش می‌یابد
    وی درباره مقوله جمعیت نیز گفت: اگر به مسئله جمعیت، توجه مناسبی نشود این مسئله در ابتدا به چاله جمعیتی و بعد به چاه جمعیتی تبدیل می شود و وقتی مسئله ای به چاه تبدیل شود بیرون آمدن از آن به راحتی ممکن نیست و یک دفعه با چالش بزرگی به نام کاهش جمعیت مواجه می شویم.
    مومنی گفت: اگر همین روند جمعیتی را پیش ببریم در پیش بینی ها مشخص شده که تا سال ۱۴۸۰، جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر کاهش می یابد.