سرمقاله

ایران از خیام تا فتحعلی شاه

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 37875  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 28 آبان 1403
    «سندباد» به سرزمین هزار رنگ و فرهنگ می‌رود
    «سندباد» که با محوریت مواجهه متفاوت با تجربیات جهانگردان خارجی و ایرانی و شناسایی کشور‌های مختلف روانه آنتن می‌شود؛ در جدیدترین قسمت خود به کشور «مالزی» می‌رود.
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، برنامه «سندباد» که با هدف آشنایی مخاطبان ایرانی با کشور‌های مختلف جهان از دریچه روایات و بازگویی تجربه‌های جهانگردان سایر کشور‌ها از ایران و همچنین ایرانیان ساکن کشور‌های دیگر تهیه شده است، در جدیدترین قسمت خود به سراغ کشور مالزی می‌رود. در این قسمت نیز «سهیل اسعد» میزبان میهمانانی ویژه خواهد بود تا درباره سرزمین هزار رنگ و فرهنگ گفتگویی شنیدنی داشته باشند.
    برنامه سندباد هر هفته چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود؛ که ویژه کشور مالزی این برنامه از روز چهارشنبه ۳۰ آبان لغایت ۲ آذر ماه میزبان مخاطبان خواهد بود.