سرمقاله

شکاف گفتمانی با نسل جدید / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جراحی بینی - میزان تغییر چهره بعد از عمل بینی + هزینه و مراقبت های لازم
  • بهترین نکات برای خرید لنت ترمز پژو 206 تیپ 2 از فروشگاه لنتام با کیفیت فوق‌العاده
  • فیبرنوری ایرانسل به ۱۲۰مین شهر رسید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38019  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 30 آبان 1403
    پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه:
    نمی‌پذیرم که ایران از هیچ کشور دیگری عقب‌تر باشد
    رئیس جمهور حل و فصل تنش‌ها و مسایل خارجی کشور را از ضرورت‌های اجرای حداکثری برنامه‌های کلان نظام و رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی عنوان و گفت: هم‌زمان دستگاه را موظف کرده‌ایم که شرکت‌های دولتی زیر مجموعه را ساماندهی کنند؛ بنگاه‌های اقتصادی دولتی امانت مردم در دستان ما هستند و هر کس که به مدیریت یک بنگاه اقتصادی دولتی منصوب می‌شود، باید متعهد باشد که در صورت ناتوانی از سودده کردن بنگاه باید زیان‌های وارده را جبران کند.
    به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در دیدار اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی حزب اعتدال و توسعه، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و با تأکید بر اینکه باور دارم وفاق و رسیدن به زبان و نگاه مشترک تنها راه رفع مشکلات است، اظهار داشت: راه سختی پیش‌رو داریم، اما تلاش می‌کنیم با غلبه بر منیت‌ها، قدرت‌طلبی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها در مسیر رسیدن به اهداف و رفع مشکلات به پیش برویم.
    رئیس جمهور با بیان اینکه جامعه قدرتمند و نظام اجتماعی مستحکم لازمه یک حاکمیت کارآمد است، افزود: برای اینکه حاکمیت کشور در یک مسیر صحیح حرکت کند، نیاز به مشارکت فعال و موثر سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش مردمی داریم. همچنین باید با تکیه بر تجربه پیامبر گرامی اسلام در جامعه‌سازی و ایجاد وفاق و برادری در مدینه و مکه، کاری کنیم که ظرفیت‌های جامعه در یک راستا و برای آبادانی و ساختن کشور هم‌افزا شود.
    پزشکیان با اشاره به دعای بیستم صحیفه سجادیه تصریح کرد: بنده خودم وقتی در جوانی این فراز از صحیفه سجادیه را می‌خواندم می‌گفتم مگر می‌شود به کسی که به ما بدی می‌کند، خوبی کنیم، اما بعدتر به این نتیجه رسیدم که انسان‌های دارای روح بلند و ظرف وجودی بزرگ می‌توانند جواب بدی را با خوبی بدهند و افرادی را که به آنها بدی کردند را جذب کنند.
    رئیس جمهور با اشاره به اظهارات یکی از حاضران در جلسه مبنی بر به کارگیری افرادی در دولت که در انتخابات به رقیب وی رای داده‌اند، گفت: امروز بنده به تبعیت از فرمایشات و سیره پیامبر و ائمه، هر فردی را که بتواند در چارچوب اسناد و سیاست‌های کلان نظام، به پیشبرد اهداف دولت در ساختن ایران به ما کمک کند، حتی اگر به من بدی کرده باشد، به کار خواهم گرفت، تا چه رسد به اینکه در انتخابات به رقیب من رای داده باشد.
    پزشکیان با بیان اینکه سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلان کشور حاصل عقل جمعی است و هیچ کس نمی‌تواند در اهداف و رویکرد کلی آنها که رساندن کشور به جایگاه اول منطقه و الهام‌بخش شدن آن است، خدشه و تردیدی وارد کند، خاطرنشان کرد: کیست که از قرار گرفتن کشور در جایگاه برتر منطقه بدش بیاید؛ در مدت سپری شده از دولت تلاش کرده‌ایم طرح‌ها و اقدامات توسعه‌ای کشور را معطوف به هدف رسیدن به جایگاه اول منطقه بازنگری کنیم. بر همین اساس از طراحان و مجریان این طرح‌ها از جمله خط‌آهن زاهدان-چابهار و نیز توسعه منطقه مکران خواستم که طرح و اقدامات خود را به سطحی ارتقا دهند که پس از اجرا و پایان یافتن، واقعا ما را به نقطه‌ای بالاتر از یا حداقل هم‌تراز کشورهای دیگر منطقه برساند.
    رئیس جمهور با تأکید بر اینکه به عنوان یک ایرانی مسلمان به هیچ وجه نمی‌پذیرم که ایران در عرصه‌های مختلف از هیچ کشور دیگری عقب‌تر باشد، اظهار داشت: یکی از حاضران برخورداری از طرح‌واره برای اتفاق‌نظر حول آن را ضروری عنوان کرد؛ باور به اینکه باید به اهداف سند چشم‌انداز برسیم، طرح‌واره و نقطه کانونی وفاق است. بنده در این مسیر از هر ایرانی که حاضر باشد برای تحقق اهداف این سند به ما کمک کند، بهره خواهم گرفت. این سند امضای رهبر معظم انقلاب اسلامی را پای خود دارد و هر کس حاضر به کمک به اجرای آن باشد، در دایره ولایت است.
    رئیس جمهور در ادامه سخنانش با بیان اینکه در مدت سپری شده از آغاز به کار دولت تلاش کرده‌ایم در وهله اول شعار وفاق را در چینش کابینه و انتخاب استانداران و مدیران ارشد دنبال کنیم، خاطرنشان کرد: ادعا نمی‌کنم که 100 درصد موفق بوده‌ایم، اما کابینه ما بالاخره رنگ و بوی وفاق دارد. طبیعتا هم همه کارها را نمی‌شود یکباره انجام داد و باید قدم به قدم به پیش رفت.
    رئیس جمهور همچنین گام دیگر دولت چهاردهم را حاکم کردن نگاه سیستمی و علمی و تعریف ابزار مدیریتی برای اصلاح حرکت مجموعه دستگاه اجرایی و نظام اداره کشور عنوان کرد و افزود: در حال تعریف یک نظام جامع و مشخص از وظایف دستگاه‌ها و کیفیت و چگونگی اجرای آنها هستیم تا ترکیب دستگاه‌های اجرایی نیز بر اساس بهترین مدل برای اجرای صحیح، دقیق و کامل این وظایف بازآفرینی شود. همچنین مفاد اسناد و برنامه‌های کلان نیز در حال بازبینی است تا هر بخشی که به دلایل مختلف قابلیت اجرا ندارد، اصلاح شود.
    پزشکیان حل و فصل تنش‌ها و مسایل خارجی کشور را از ضرورت‌های اجرای حداکثری برنامه‌های کلان نظام و رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی عنوان و تصریح کرد: هم‌زمان دستگاه‌های مختلف اجرایی را موظف کرده‌ایم که شرکت‌های دولتی زیر مجموعه را ساماندهی و افراد را به شرط توانمندی برای سودده کردن بنگاه‌های اقتصادی زیر مجموعه به مدیریت آنها منصوب کنند؛ بنگاه‌های اقتصادی و خدماتی دولتی امانت مردم در دستان ما هستند و هر کس که به مدیریت یک بنگاه اقتصادی دولتی منصوب می‌شود، باید متعهد باشد که در صورت ناتوانی از سودده کردن بنگاه باید زیان‌های وارده را جبران کند.