سرمقاله

منطق ِ فهم ِ نسل جوان ایران/ محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • در همایش مشترک شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح شد؛ نقش بی‌بدیل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در ارزآوری/ یک لاین ویژه برای تامین ارز شرکت‌های پتروشیمی ایجاد شد
  • 10راهکار پیشگیری از آتش سوزی در خانه و محل کار
  • بسته ویژه مکالمه و اینترنت درطرح رمضان بی نهایت همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38096  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 01 آذر 1403
    کمیسیون تلفیق با کاهش تعرفه واردات خودرو به ۶۰درصد موافقت کرد
    عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق در جلسه عصر امروز تصویب کرد که تعرفه واردات خودروهای نو در سال آینده از ۸۰ درصد به ۶۰ درصد کاهش پیدا کند.
    مسلم صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴، گفت: کمیسیون تلفیق در نشست نوبت عصر تصویب کرد که تعرفه واردات خودروهای نو در سال آینده از ۸۰ به ۶۰ درصد برسد.
    وی توضیح داد: این مصوبه براساس یک پیشنهاد تازه از سوی نمایندگان مطرح شد و اعضای تلفیق با آن موافقت کردند. به گزارش ایسنا، چند روز پیش کمیسیون تلفیق تصویب کرده بود که تعرفه واردات خودروهای نو در سال آینده از ۱۰۰ درصد به ۸۰ درصد کاهش پیدا کند که با توجه به افزایش قیمت خودروهای داخلی، امروز کمیسیون تلفیق مجددا تعرفه واردات خودرو را کاهش داد.