کد خبر: 40100 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 09 دی 1403
مدير منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران خبر داد؛
راه اندازی فیبر نوری با ظرفیت ۱۰ مگابیت
ابتکار - اسد فلاح: مدير منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران راه اندازی فیبر نوری با ظرفیت ۱۰ مگابیت بر ثانيه را در اين منطقه عملياتي، گامی بزرگ در جهت امنیت ارتباطات دانست.
مهدي زارع، با اعلام اين خبر گفت: این پروژه مهم، ما بین این منطقه عملياتي و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تبریز و با هدف ایجاد یک بستر پشتیبان امن و پایدار برای ارتباطات با سایر مراکز حیاتی صنعت نفت و گاز راه اندازي شد.
زارع افزود: این بستر به عنوان یک مسیر دوم و پشتیبان، ارتباطی مطمئن با ستاد انتقال گاز ایران و همچنین شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اردبیل را با پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانيه فراهم خواهد کرد.
وی افزود: این بدان معناست که در صورت بروز هرگونه اختلال در مسیرهای ارتباطی اصلی، ارتباطات حیاتی منطقه ۸ عمليات انتقال گاز ايران بدون وقفه برقرار خواهد شد.
مدير منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران اظهار داشت: این پروژه با اعتباری قريب به ۳ میلیارد ریال و با تلاش شبانه روزی نزديك به ۸۰ نفر ساعت در مدت زمان دو ماه به بهره برداری رسيد.
وي در ادامه به مزایای استفاده از فیبر نوری اشاره کرد و تصريح نمود: فیبر نوری به دلیل سرعت بالا، امنیت زياد و پایداری در برابر تداخلات الکترومغناطیسی، بهترین گزینه برای انتقال دادههای حساس در صنایع مختلف از جمله صنعت نفت و گاز است.
زارع گفت: با اجرای این پروژه، منطقه ۸ عملیات انتقال گاز به یک شبکه ارتباطی قوی و پایدار مجهز شده است که این امر به بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری در این منطقه کمک شایانی خواهد کرد.
اين مقام مسئول در پايان بيان کرد: امیدواریم در آینده نزدیک و پس از دریافت مجوزهای لازم از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت استان زنجان، این پروژه به طور کامل فعال شود.