سرمقاله

ایران و سوریه بعد بشار اسد / سیف الرضا شهابی 

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • اطلاعیه ایرانسل درباره پیامک‌های سقف مصرف مجاز
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40101  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 09 دی 1403
    استاندار گیلان در آیین گرامیداشت روز ملی حمل‌ونقل اعلام کرد:
    سازمان بنادر در جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بسیار موفق و کارآمد عمل کرده است
    رشت- استاندار گیلان با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های دریایی و بندری با توجه به ضرورت پیوند اقتصاد دریا به زندگی مردم الزامی است، تاکید کرد:سازمان بنادر و دریانوردی طی سال‌های گذشته در جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه بنادر و پسکرانه‌های بندری بسیار موفق و کارآمد عمل کرده است.
    به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، هادی حق شناس در مراسم گرامیداشت روز ملی حمل و نقل و انعقاد قرادادهای سرمایه‌گذاری ‌بخش خصوصی در بنادر کشور تاکید کرد: جذب ۹۰ "همت" سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، که ۲۵ درصد بودجه عمرانی کشور در سال جاری است، نشان دهنده اهمیت و ارزش اقدام سازمان بنادر در به کارگیری توان و سرمایه بخش خصوصی در سواحل و بنادر تجاری است.
    استاندار گیلان با بیان اینکه راز توسعه پایدار کشور داشتن راه است، افزود: ۹۰ درصد تجارت کشور از طریق حمل ونقل دریایی انجام می‌شود که حاکی از اهمیت بیش از پیش توسعه زیرساخت‌های دریایی کشور است. حق شناس با اشاره به کاهش ۳۰ سانتی سطح آب دریای خزر طی سه سال گذشته، تاکید کرد: کاهش تراز آب دریای خزر مبین افزایش عملیات لایروبی در بنادر شمالی ایران است. وی با بیان اینکه به موازات توسعه سخت‌افزاری باید به توسعه نرم‌افزاری در بنادر نیز توجه کنیم، خاطرنشان کرد: در توسعه و تجهیز علاوه بر توسعه سخت‌افزاری باید نگاه تازه و نو در حوزه‌های آی‌‌تی و هایتک و بخش منابع انسانی متخصص دریایی داشته باشیم. استاندار گیلان با بیان اینکه توسعه نرم‌افزاری در بنادر موجب آینده مطمئن‌تری برای تجارت دریایی کشور خواهد شد، اظهار کرد: ایجاد دانشکده‌های دریایی در استان‌های ساحلی از طریق تعامل با دانشگاه‌های مادر مانند دانشگاه تهران، یکی از راه های توسعه نرم‌افزاری و تربیت دریانورد متخصص است.