کد خبر: 40105 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 09 دی 1403
تجلیل از ۴۴ نخبه شاهد و ایثارگر استان یزد
یزد- صادقی مقدم- ۴۴ نفر از مادران و همسران شهدا، نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان یزد در مراسمی با حضور مدیر کل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تجلیل شدند.
«عادل مهری» در مراسم اختتامیه دومین جشنواره شهید پیشرفت، یادبود اولین شهید هستهای کشور دکتر «محمدحسین رمضانخانی» که با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جمعی از مسئولین استان یزد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره اولین شهید هسته ای کشور گفت: وجود شهید رمضانخانی در استان یزد، نشان از سابقه علمی این استان است که حتی قبل از انقلاب اسلامی هم در این عرصه درخشان ظاهر شد و به حق از سوی مقام مظم رهبری لقب دارالعلم یافت.
وی با قدردانی از تلاشهای استان یزد در حوزه نخبگان و سرآمدان، اظهار کرد: یزد از استان های پیشگام در حوزه دانش بنیان و رویدادهای استارت آپی بوده و در جشنوارههای کشوری نخبگان شاهد و ایثارگر استان همواره حائز عناوین برتر می شوند. مهری افزود: نخبگان استان یزد هم در دیدار با رئیس بنیاد نظرات خوبی ارائه کردند و هم طرف مشورت ما در برنامه ریزی های کشوری هستند.