سرمقاله

راهکارهایی برای عبور از تنگناهای معیشتی / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40778  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 19 دی 1403
    کشف تریاک با طعم لواشک در فرودگاه امام خمینی (ره)
    فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف بیش از ۹ کیلو گرم مواد مخدر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) خبر داد.
    به گزارش ایسنا، سردار محسن عقیلی در تشریح این خبر گفت: مأموران مستقر در پایانه هوشمند بار فرودگاه حضرت امام (ره) حین چک و کنترل مرسولات پستی، به یک مرسوله پستی حاوی لواشک، در خصوص احتمال حمل مواد مخدر مشکوک شدند.
    وی افزود: مأموران متخصص در این حوزه، اقدامات لازم در خصوص بازگشایی و بررسی این محموله را انجام دادند که مقدار ۹ کیلو و ۱۵۰ گرم تریاک که به شکل ماهرانه‌ای داخل بسته‌های لواشک جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.
    بر اساس گزارش سایت پلیس، این مقام ارشد انتظامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: فردی مرتبط با محموله، شناسایی و پرونده قضایی تشکیل و به مرجع قضایی تحویل شده است.