سرمقاله

نشانه‌شناسی رفتن امام به قم ؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • راهنمای انتخاب دوچرخه برای کودک 3 ساله
  • اگر شما هم از درد دندان رنج می برید، این نکات را بخوانید!
  • واردات قطعات الکترونیکی از چین؛ راهکاری هوشمندانه برای کسب‌وکارهای مدرن
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 41806  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 13 بهمن 1403
    بیان زوایایی از زندگی محمد ضیف از زبان همسرش
    در پی اعلام شهادت محمد ضیف، فرمانده گردان‌های القسام، همسر وی در اولین حضور رسانه‌ای خود به بیان برخی ویژگی‌های شخصیتی این شهید پرداخت.
    به گزارش ایسنا، همسر محمد ضیف، فرمانده شهید گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در اظهاراتی گفت: فلسطین با ابا خالد، پیروان ابا خالد و فرزندان ابا خالد آزاد خواهد شد.
    او در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری شهاب که در داخل منزلشان در شهر غزه و بعد از اعلام شهادت ضیف انجام شد گفت، ضیف نماد مقاومت فلسطین بود. او به عنوان یک انسان دوستدار همه ملت فلسطین و کل امت عربی و اسلامی و نسبت به همه آنها متواضع و فروتن بود.
    همسر شهید ضیف ادامه داد: تنها هدف و امید او این بود که ملت فلسطین برای مسئله عادلانه‌ای متحد و یکپارچه باشند و آن مسئله آزادی فلسطین است و امت اسلامی نیز باید اینگونه باشند، زیرا این مسئله خاص ملت فلسطین نیست، بلکه مسئله امت عربی و اسلامی و آزادگان جهان است که باید بیت المقدس را از اشغالگری آزاد کنند.
    او افزود: سپاس خدای را که من را با این فرمانده بزرگ گرامی داشت. شرایط زندگی او به گونه‌ای بود که بیشترش در زیر زمین بود. مکانی در غزه وجود ندارد که به آن منتقل نشدیم جز بیت حانون و رفح. اما سایر مناطق غزه هر سه یا شش ماه از مکانی به مکانی دیگر منتقل می‌شدیم.
    او همچنین افزود: وسایل ما چیزی به جز چند زیر انداز و کمد شکسته‌ای نبود که آن را تعمیر کردیم. این همه چیزی بود که در اختیار داشتیم و روی آتش غذا درست می‌کردیم.