سرمقاله

تحریم‌ها چگونه بر هزینه سرمایه شرکت‌های ایرانی تاثیر گذاشتند؟ / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • هبلکس بهتر است یا سفال
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 4235  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 09 بهمن 1401
    انتظار پیشرفت در مذاکرات برجامی در آینده نزدیک را نداریم
    یک مقام ارشد کاخ سفید گفت که پیشرفتی در مذاکرات احیای برجام صورت نگرفته است. به نوشته نشریه نیوز ویک، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت که رئیس جمهوری بایدن انتظار حصول پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای با ایران در آینده نزدیک را ندارد.
    به گزارش ایسنا، به نوشته نیوز ویک، کاخ سفید تأیید کرده است که دولت بایدن به دنبال پیشرفت در مذاکرات احیای برجام در آینده نزدیک نیست و هشدار داده که ایالات متحده در حال آماده شدن برای دنبال کردن گزینه‌های جایگزین جهت اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. 
    جان کربی در ادامه اذعان کرد که مذاکره برای احیای برجام در حال حاضر اصلاً در دستور کار نیست. وی ادامه داد: پیشرفتی در رابطه با برجام صورت نگرفته است و ما انتظار حصول پیشرفت درخصوص این توافق در آینده نزدیک نداریم.