سرمقاله

باز هم زلزله ... ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بالاترین نشان مسوولیت اجتماعی کشور به همراه اول تعلق گرفت
  • اعطای سه جایزه برتر مسئولیت اجتماعی برای پنجمین سال متوالی به ایرانسل
  • معرفی برگزیدگان جشنواره کاریکاتور باج نیوزها، رونمایی از کتاب و افتتاح نمایشگاه آثار
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 4500  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 13 بهمن 1401
    همکاری‌های ایران و کره‌شمالی توسعه یابد
    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان در پیامی، انتصاب ژنرال «پاک ایل سو» را به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کره‌شمالی تبریک گفت و تاکید کرد: همکاری‌های دو کشور در مسیر استقرار صلح و ثبات منطقه‌ای و مقابله با هرگونه اقدام برهم زننده امنیت جهانی و یک جانبه گرایی، بیش از پیش توسعه یابد.
    سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  در پیامی به  ژنرال «پاک ایل سو» انتصاب وی را به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری دمکراتیک خلق کره تبریک گفت.
    سرلشکر باقری در ادامه افزود: همکاری‌های دو کشور در مسیر استقرار صلح و ثبات منطقه‌ای و مقابله با هرگونه اقدام برهم زننده امنیت جهانی و یک جانبه گرایی، بیش از پیش توسعه یابد. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این پیام برای دولت و ملت کره شمالی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.