سرمقاله

آیا همه راه‌ها به رم ختم می‌شود؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • راهنمای انتخاب دوچرخه برای کودک 3 ساله
  • اگر شما هم از درد دندان رنج می برید، این نکات را بخوانید!
  • واردات قطعات الکترونیکی از چین؛ راهکاری هوشمندانه برای کسب‌وکارهای مدرن
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45011  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 30 فروردین 1404
    رامین؛ بمب حاشیه‌ای که باید خنثی شود
    یاغی پرحاشه!
    گروه ورزش - یاغی جدید فوتبال ایران هر چند که عملکرد به نسبت بهتری در ترکیب استقلال داشته، اما برخی او را وصله ناجور باشگاه می‌دانند.
    استقلال در فصل بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال عملکرد بسیار انتقاد آمیزی داشته و حتی جایگاه این تیم نیز بسیار دور از تصور و انتظار هواداران است. استقلالی که سال گذشته با جواد نکونام تا ثانیه‌های پایانی مدعی قهرمانی لیگ بود امسال در نیمه پائینی لیگ قرار دارد و هواداران آن هیچ امیدی به درخشش این تیم حتی در جام حذفی ندارند.
    هر چند که نمی‌توان ناکامی استقلال را تک عاملی تعریف کرد اما واقعیتی که وجود دارد مهره‌های اضافه شده به این تیم در فصل نقل و انتقالات یا کارکرد گذشته را ندارند یا اینکه بمبی از حاشیه‌ هستند که قرار است با رفتار و گفتار خود استقلال را از روند عادی خود دور کنند.
    به گزارش ایرنا،یکی از بازیکنانی که با تشخیص نکونام به استقلال اضافه شد رامین رضائیان بود. بازیکنی که در زمان استخدام تمام استقلالی‌ها نسبت به خرید او اظهار نگرانی داشتند و حتی برخی از پیشکسوتان استقلال اعتقاد داشتند رامین روزهای آرامی با آبی‌پوشان نخواهد داشت و نمی تواند فصل را با این تیم به پایان رساند.
    هر چند که رضائیان به نسبت سایر ستاره‌های استقلالی عملکرد بهتری داشته اما یاغی جدید فوتبال ایران زود گرفتار حاشیه‌ها شد تا جایی که عملکرد وی در دربی رفت لیگ برتر خشم شدید هواداران را به همراه داشت. همکاری با سعید مهری بازیکن سابق استقلال موجب شد تا پرسپولیس پیروز از زمین آن بازی خارج شود. رضائیان با خطایی بی مورد در دربی رفت و دادن پنالتی به رقیب مورد غضب استقلالی‌ها قرار گرفت.
    رضائیان همچنین در زمان موسیمانه و بختیاری زاده بی‌حاشیه نبود و حتی به دنبال گذر از سیدحسین حسینی کاپیتان استقلال بود که با خشم دروازه‌بان استقلالی‌ها همراه شد و این حاشیه با وساطت مدیران باشگاه به صورت موقت به پایان رسید. رضائیان همچنین در بین ۲ نیمه بازی برابر فولاد به رختکن نرفت تا نشان دهد وصله آبی‌پوشان نیست؛ شاید وی نخواهد در جمع صمیمی تیم استقلال قرار گیرد یا اینکه استقلالی‌ها به وی اطمینان لازم برای حضور در رختکن ندارند.
    استقللال در برابر گل گهر سیرجان با تساوی به یک آرامش نسبی رسید و قرار است خود را برای جام حذفی آماده کند اما رضائیان بار دیگر پا پیش کشید تا نشان دهد مامور به حاشیه است او اعلام کرد برای تمدید قرارداد با وی سخنی گفته نشده و احتمال دارد برخی از بزرگان تیم از حضور او ناراحت باشد.
    هر چند که رضائیان نامی از بازیکن خاص نبرد اما برخی باور دارند وی حسینی و روزبه چشمی را به عنوان کاپیتان‌های اول و دوم خطاب قرار داده و با این کار به دنبال القای بازیکن سالاری در استقلال است. بازیکن سابق تیم‌های پرسپولیس و سپاهان به خوبی می‌داند که غریبه‌ای در بین آبی‌پوشان است و نمی‌تواند به مانند مهدی هاشمی‌نسب سال‌ها در خاطر تیفوسی‌های آبی بماند.
    شاید رامین خود بهتر از هر کسی بدانند که وی بیشتر شبیه به علی‌ علیزاده است که بیش از آنکه بازی وی به چشم بیاید پنالتی جنجالی وی در خاطر ماند که موجب شد پرسپولیس از شکست فرار کند و تیم قلعه نویی در دقایق پایانی بازی برد را با تساوی عوض کند.
    رضاائیان یک فصل در تیم استقلال توانست بازی کند و شاید حضور وی در این فصل درس های زیادی به او داده باشد وی باید از این درس‌ها به خوبی استفاده کند و میهمان ناخوانده سفر رقیبان نباشد میهمانی که نه تنها نمک شناس نیست بلکه اکنون با حاشیه‌های خود به دنبال بر هم زدن تمرکز استقلال در آستانه مسابقات جام حذفی است. همچنین مدیران استقلال به عنوان صاحب سفره های باشگاه باید از رفتارهای هیجانی پرهیز کنند تا استقلال مدل ۱۴۰۴ در حاشیه غرق نشود.
    نخستین اقدام این مدیران برای ساختن یک استقلال متفاوت خنثی سازی بمب‌های خود ساخته است بمب‌هایی که انفجار آنان در مسیر استقلال می‌تواند ریل موفقیت این تیم را برای سال‌ها ویران کرده و آن را به یک تیم دست چندم تبدیل کند.
    حال مسوولان استقلال با احضار رضائیان به کمیته انضباطی باشگاه به دنبال آن هستند تا ترمز زیاده‌خواهی این بازیکن را بکشند اما رضائیان در استقلال خود را فراتر از یک تیم می‌داند و شاید انتظار دارد که بسیاری از هماهنگی‌های فنی و مدیریتی با او انجام شود.
    البته تمام این توقعات این بازیکن به خاطر مدیریت لرزان برخی از مسوولان استقلال است که نه کاریزمای لازم برای این پست را دارند و نه اینکه توانستند نتیجه درخور شان این باشگاه را کسب کنند.