سرمقاله

از ریاض تا بروکسل؛ آثار همگرایانه توافق ایران و آمریکا/ سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته ویژه ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات
  • آغاز دومین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حمایت همراه اول
  • ۵ ترفند علمی برای جذب بیشتر آهن و خداحافظی با کم‌خونی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46252  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 24 اردیبهشت 1404
    رایزنی دیپلمات‌های ارشد ایران و ژاپن درباره روند مذاکرات تهران-واشنگتن
    دیپلمات ارشد ایران، همتای ژاپنی را در جریان آخرین تحولات مرتبط با روند مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد. به گزارش ایسنا، سی و سومین نشست مشورت‌های سیاسی ایران و ژاپن با حضور «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «هیرویوکی نامازو» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ژاپن در تهران برگزار شد.
    در این نشست، موضوعات روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
    معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اهمیت و سابقه طولانی ساز و کار نشست‌های مشورتی ایران-ژاپن، برگزاری منظم این مشورت‌ها را فرصت مغتنمی برای مرور وضعیت روابط دوجانبه در حوزه‌های مختلف و هم‌فکری برای توسعه مناسبات و شناسایی ظرفیت‌ها و زمینه‌های جدید همکاری بین دو کشور دانست و بر آمادگی کشورمان برای تقویت روابط دوجانبه در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین از جمله اقتصادی-تجاری، علمی-فناوری و فرهنگی-مردمی تاکید کرد.
    دیپلمات ارشد ژاپنی نیز اهتمام مقام‌های عالی دو کشور برای حفظ و تقویت مناسبات تاریخی و دوستانه بین دو کشور را ارزشمند دانست و علاقمندی بنگاه‌های اقتصادی ژاپن برای حضور فعال در ایران و ضرورت تلاش برای تسهیل فعالیت آن‌ها را خاطرنشان کرد.
    نامازو ابراز امیدواری کرد از فرصت برگزاری این نشست‌ها برای تعمیق روابط دوجانبه و بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی فعال دو کشور برای کمک به امنیت و توسعه پایدار در مناطق مختلف قاره آسیا بیش از پیش بهره‌برداری شود.