سرمقاله

مذاکرات ایران و آمریکا به کجا خواهد رسید؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل‌لبز در همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»
  • یادگیری زبان نروژی از صفر تا پیشرفته در آموزشگاه تهران زبان | پلی به فرصت‌های جدید مهاجرت و کار در نروژ
  • آموزش برق صنعتی آموزشگاه فنی حرفه ای دارالفنون
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46519  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 اردیبهشت 1404
    با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان؛
    سی و هفتمین جشن تئاتر خوزستان برگزار شد
    سی و هفتمین جشن تئاتر استان خوزستان با حضور هنرمندان، پیشکسوتان و مسئولان استانی در اهواز برگزار شد.
    حسین براتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های هنرمندان عرصه تئاتر، بر ضرورت حمایت بیشتر از این هنر تأکید کرد.
    براتی در ابتدای سخنان خود خطاب به هنرمندان حاضر در جشنواره اظهار داشت: امروز روز افتخار و تکریم هنر و هنرمند است. از تمامی فرهیختگان، پیشکسوتان و فعالان عرصه تئاتر و عزیزانی که در برگزاری این رویداد فرهنگی نقش داشتند، صمیمانه سپاسگزارم.
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برنامه‌ریزی برای برگزاری جشن سال آینده در سالن امام رضا(ع) نفت خبر داد و گفت: ان‌شاءالله با حمایت استاندار فرهیخته، آقای دکتر موالی‌زاده، و همکاری سرپرست روابط عمومی استانداری خوزستان ، شاهد برگزاری باشکوه‌تر این جشن در سال آینده خواهیم بود.
    وی همچنین به مشکلات سالن‌های تئاتر استان اشاره کرد و وعده داد:
    به‌زودی با هماهنگی استانداری، اقدامات جدی برای بهسازی و تجهیز سالن‌های تئاتر در اهواز و شهرستان‌ها انجام خواهد شد تا هنرمندان فضای مناسب‌تری برای فعالیت داشته باشند. براتی با بیان اینکه بسامد و نوسان اداره کل برای شنیدن صدای هنرمندان همیشه پهن و باز است عنوان کرد: هنرمندان باید دغدغه‌های خود را مطرح کنند، نیازی به فریاد زدن نیست؛ گوش ما شنواست و در آینده نزدیک، نتایج این همراهی شنیداری را در عمل خواهید دید. براتی همچنین از برگزاری جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر در روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد: این رویداد از چند روز دیگر در خرمشهر آغاز و در شنبه آینده به کار خود پایان خواهد داد.