سرمقاله

مذاکرات ایران و آمریکا به کجا خواهد رسید؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل‌لبز در همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه»
  • یادگیری زبان نروژی از صفر تا پیشرفته در آموزشگاه تهران زبان | پلی به فرصت‌های جدید مهاجرت و کار در نروژ
  • آموزش برق صنعتی آموزشگاه فنی حرفه ای دارالفنون
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46525  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 اردیبهشت 1404
    حساب صنایع خراسان‌شمالی باید در استان متمرکز شود
    استاندار خراسان‌شمالی گفت: حساب بانکی واحدهای صنعتی باید به استان منتقل و گردش مالی آنها در بانک های داخلی انجام شود. بهمن نوری در جلسه شورای هماهنگی بانک های خراسان‌شمالی اظهار کرد: پیرو دیداری که با وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شد باید تمامی صنایع استان حساب های مالی خود را در همین استان متمرکز کنند. وی افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر این امر تاکید دارد و دستور انتقال حساب بانکی صنایع به داخل استان را در بخشنامه ای ابلاغ کرده است.
    استاندار خراسان شمالی گفت: شورای هماهنگی بانک های استان نیز باید فهرستی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان که حساب بانکی آنها در خارج استان است، ارایه دهد.
    نوری خطاب به مدیران بانک های دولتی و خصوصی، بیان کرد: بانک ها باید در کنار هم در مسیر خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نکنند.
    وی با تاکید بر تبادل اطلاعات و تجربیات مدیران سایر استان ها، گفت: با توجه به اقدامات انجام گرفته در مجموعه بانکی برخی استان ها، این مقیاس عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات در سایر استان ها وجود ندارد.
    براساس اعلام دستگاه‌های اقتصادی خراسان شمالی اعم از شورای هماهنگی بانکهای دولتی و اداره کل اقتصاد و دارایی با وجود فعالیت واحدهای صنعتی بزرگ در داخل استان و بهره‌گیری از خدمات زیرساختی این منطقه، به دلیل فعالیت دفاتر مرکزی آنها در پایتخت، تمامی مبادلات و گردش مالی و پولی این واحدها نیز در تهران انجام می شود و خراسان‌شمالی که تمامی خدمات مورد نیاز این واحدها را در سال بر دوش می کشد، سهمی از این گردش مالی ندارد.