سرمقاله

اتحاد بی‌نظیر در دوران جنگ ۱۲روزه؛ میراثی که باید حفظ و تقویت شود / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نوآوری‌های دیجیتال و آینده نظام‌های پرداخت
  • ایرانسل: تغییر قیمت بسته‌های TD-LTE با هدف همانندسازی است
  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 48728  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 18 تیر 1404
    کلاهبرداری ۱۰۰۰ میلیاردی در پوشش خرید خشکبار
    رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری اعضای یک باند کلاهبردار یکهزار میلیاردی خبر داد. به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در این باره، اظهار کرد: پرونده‌ای با شکایت ۱۵ نفر از شهروندان، از جمله اهالی استان خراسان رضوی، به‌ ارزش حدود یک هزار میلیارد ریال، از سوی دادسرای ناحیه ۶ تهران برای رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شد.
    وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که از تیرماه ۱۴۰۳، گروهی از متهمان با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و راه‌اندازی دفتری تحت عنوان بازرگانی، مدعی خرید خشکبار از جمله پسته و زعفران با قیمتی بالاتر از نرخ بازار بودند. آن‌ها در ابتدا بخشی از معاملات را به‌ صورت نقدی انجام دادند و با جلب اعتماد فروشندگان، در مراحل بعدی اقدام به پرداخت مبالغ کلان با چک‌های جعلی کردند.
    سردار گودرزی گفت: با انجام تحقیقات میدانی مشخص شد این اقدامات توسط یک شبکه سازمان‌یافته هدایت می‌شده است که در رأس آن ۲ فرد بانفوذ در بازار خشکبار حضور داشته‌اند و با جذب و آموزش اعضای دیگر، مراحل مختلف عملیات کلاهبرداری از جمله اجاره دفتر کار، تبلیغات، جعل هویت، افتتاح حساب بانکی، دریافت دسته‌ چک، خرید و جمع‌آوری کالا و در نهایت فروش و فرار را طراحی و اجرا کرده‌اند.
    رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: بر اساس مستندات، اعضای این شبکه با استفاده از مدارک هویتی دیگران اقدام به افتتاح حساب و دریافت دسته‌ چک می‌کردند و پس از مدتی فعالیت، با استفاده از چک‌های جعلی اقدام به خرید عمده خشکبار از سراسر کشور می‌کردند و پس از فروش کالاها و تحصیل منافع مالی، از محل متواری می‌شدند.
    وی افزود: تحقیقات نشان داد بخشی از وجوه حاصل از این اقدامات نیز با هدف پولشویی در قالب خرید و فروش سکه در بازار سرمایه‌گذاری می‌شده است، در همین رابطه، تعدادی از افراد مرتبط با این شبکه که در امور مالی و تراکنش‌های غیرقانونی نقش داشتند، شناسایی و بازداشت شدند.
    براساس گزارش سایت پلیس، سردار گودرزی گفت: در نهایت، با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، تمامی اعضای کلیدی این شبکه شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر افراد مرتبط و بررسی زوایای پنهان پرونده ادامه دارد.