سرمقاله

تاب‌آوری شکننده اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه با ایران / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مشارکت ویستامدیا در تولید یک برنامه عاشورایی
  • بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404
  • نوآوری‌های دیجیتال و آینده نظام‌های پرداخت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 49118  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 25 تیر 1404
    جلسه اقتصاد،سرمایه گذاری و اشتغال به ریاست رسول رستمی،معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار
    در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهربرگزار گردید
    جلسه اقتصاد،سرمایه گذاری واشتغال با حضور مدبرکل منابع طبیعی وآبخیزداری و مدیران کل وکار شناسان حوزه اقتصادی و زمین در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با بررسی سامانه مدیریت پنجره واحد زمین تشکیل شد.
    عبدالحسین گرشاسبی،مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ابتدای جلسه به بیان اهداف ، عملکرد و ماموریت های اداره متبوع اشاره و بیان داشت:اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با اتکاء به نیروهای خدوم و تلاشگر خودجهت رضایت مندی مردم عزیز و تحقق شعار سال توانسته در تخصیص اراضی ملی و دولتی دربخش کشاورزی ار سال ۱۴۰۰تاکنون میزان ۶۰۲۵هکتار،طرحهای غیر کشاورزی ۱۷۵۴هکتار،شهرکهای کشاورزی۷۳۵۴هکتاروتخصیص اراضی جهت نیروگاه خورشیدی ۴۸۳هکتاراراضی را جهت رونق چرخ ا قتصادی کشور به متقاضیان تخصیص دهد.
    مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری در بخش دیگری از سخنان خود به دوظیفه مهم اداره اشاره و از مدیران کل دستگاههای اجرایی درخواست نمود:حفاطت و صیانت از اراضی ملی جزو ماموریت های اصلی اداره کل منابع طبیعی می باشدلذا از همه مدیران کل محترم دستگاههای اجرایی درخواست داریم قبل از انجام پروژههای اجرایی نسبت به اخذ مجوز از منابع طبیعی در راستای«  بند۱۲قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و آیین نامه اجرایی آن» اقدام نمایند.
    رسول رستمی،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در این جلسه بیان داشت:تسهیل گری و مانع زدایی درتخصیص و صدور مجوزهای طرح های اقتصادی در سالی که بنام سرمایه گذاری برای تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده از برنامه های مهم استان می باشد.