سرمقاله

پیرپسرِ سیاست یا هنر؟ / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • محمد شریعتمداری در آیین افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست:
  • معارفه مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی بوعلی و فجر انرژی برگزار شد
  • معلم خصوصی قابل اعتماد را چطور شناسایی کنیم؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 49441  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 30 تیر 1404
    مدیرعامل بیمه تجارت‌نو خبر داد
    پرداخت خسارت ۲۰۰ میلیارد ریالی بیمه‌نامه آتش‌سوزی
    شرکت بیمه تجارت‌نو در راستای تعهدات خود، خسارتی به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال بابت بیمه‌نامه آتش‌سوزی صنعتی شرکت «صنایع بسته‌بندی نصرگستر اراک» پرداخت کرد.
    به گزارش روابط‌عمومی، این خسارت پس از ارزیابی‌های کارشناسی دقیق و جلسات هماهنگی با نمایندگان شرکت مذکور تأیید و در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۴ تسویه شد.
    علیرضا هادی، مدیرعامل بیمه تجارت‌نو، با تأکید بر اولویت رسیدگی سریع و منصفانه به پرونده‌های خسارت، اظهار داشت: «پرداخت به‌موقع و دقیق خسارت، علاوه بر ایفای تعهدات بیمه‌گر، نقشی کلیدی در جلب اعتماد و حمایت از پایداری کسب‌وکار بیمه‌گزاران دارد. بی‌تردید نخستین گام مسیر مشتری‌مداری و تکریم حقوق بیمه‌گزاران با پرداخت به موقع خسارت آغاز می‌شود.»
    به گفته او ایجاد پایداری و ثبات در روند ارزیابی و پرداخت خسارات، ضمن افزایش اعتماد دوسویه میان بیمه‌گر و بیمه‌گزار، بیش از هر تبلیغات دیگری در ارتقای برند نیز ثمربخش خواهد بود و منجر به تقویت پورتفوی شرکت خواهد شد.
    پرداخت خسارت 200 میلیارد ریالی بیمه آتش‌سوزی “شرکت صنایع بسته‌بندی نصر گستر اراک” توسط فرهاد عبداللهی مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه تجارت‌نو صورت پذیرفت.