سرمقاله

بن‌بست‌های ساختاری و ضرورت اصلاحات عمیق اقتصادی / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معلم خصوصی قابل اعتماد را چطور شناسایی کنیم؟
  • حضور شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در نوزدهمین نمایشگاه ایران پلاست
  • بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت آغاز هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 51968  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 16 شهریور 1404
    اجراي پروژه‌هاي پالايش گاز ايلام در مسير توسعه و صيانت از محيط زيست
    ایلام - خبرنگار ابتکار - مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از اجرای پروژه‌های متنوع توسعه‌ای، زیست‌محیطی و حمایتی در یک سال گذشته خبر داد و گفت: این اقدامات ضمن افزایش تولید و کاهش آلایندگی‌ها، زمینه‌ساز حمایت از تولید داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان شده است.
    روح‌الله نوریان با اشاره به دستاوردهای اخیراین مجموعه اظهار داشت: راه‌اندازی کمپرسور Off-Gas علاوه بر جلوگیری ازهدررفت و کمک به رفع ناترازی گاز و کاهش آلایندگی‌ها، سالانه صدها میلیارد تومان صرفه اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
    وی با ارائه گزارشی از عملکرد تولیدی این پالایشگاه در بازه یکساله منتهی به پایان مرداد 1404، از ثبت رکوردهای جدید در تولید محصولات پنجگانه در طول یکسال دولت چهاردهم خبر داد و افزود: تولید گوگرد با رشد قابل توجه 13.83 درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل، افزایش یافته است. همچنین تولید اتان نیز به رشد 5.64 درصدی رسید. مدیرعامل پالایش گاز ایلام تصریح کرد: تولید گاز مایع خام با رشد 5.60 ، تولید میعانات گازی با رشد 0.84 درصد، تولید گاز طبیعی نیز با رشد 1.04 درصد رسیده است.
    نوریان همچنین از تزریق 33 هزار و 177 مگاوات ساعت برق به شبکه سراسری توزیع برق در راستای مسئولیت های اجتماعی شرکت جهت جلوگیری از خاموش های فصلی در استان خبر داد.
    وی ازانعقاد و اجرای چهار پروژه ساخت باراول برای نخستین بار از جمله طراحی و ساخت مبدل کویل وند، روبشگر آلتراسونیک پایش خوردگی ، ساخت پوشش های مقاوم در برابر خوردگی و ساخت متیل دی اتانول آمین MDEA و همچنین عقد قراردادهای پژوهشی مساله محور در این مجموعه خبر داد که نشان ازعزم جدی جهت بومی سازی فناوری و توانمند سازی داخلی با حمایت از شرکت های دانش بنیان و متخصصان داخلی بوده است.
    مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام افزود: طی یک سال گذشته 20 پروژه سرمایه‌ای توسعه‌ای و اصلاحی با اعتباری بالغ بر 1240 میلیارد ریال به اجرا درآمده است و همچنین اظهار داشت بیش از 77 درصد کالاهای مورد نیازخریداری شده شرکت از شرکت‌های داخلی خریداری شده است.
    وی خاطرنشان کرد: «کاهش 33 درصدی فلرینگ، بازیافت 37 هزار مترمکعب آب صنعتی، کاشت نهال‌های بومی و اجرای طرح‌های پایش زیست‌محیطی از جمله اقدامات مهم در حوزه محیط زیست بوده است.
    وی ادامه داد: درحوزه مدیریت انرژی نیز با اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی، مصرف بخار 22 درصد، سوخت 19 درصد و برق 28 درصد کاهش یافته است.
    مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام کسب رتبه برتر واحد HSE و پدافند غیر عامل شرکت پالایش گاز ایلام در بین شرکت های پالایشی گاز کشور و انتخاب پالایشگاه گاز ایلام به عنوان یکی از شرکت های برتر در حوزه اقتصاد مقاومت درسطح کشور از مهمترین دستاوردهای شرکت در یک سال گذشته خبر داد . وی در پایان تاکید کرد: پروژه عملیاتی، توسعه‌ای و اصلاحی بسیاری در دست اقدام است که تحقق آن‌ها آینده‌ای روشن برای صنعت گاز در استان ایلام رقم خواهد زد