سرمقاله

سیاست خارجی تردمیلی! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • محمد شریعتمداری در مجمع‌عمومی عادی سالیانه فارس:
  • مشارکت همراه اول در برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی
  • آغاز پویش ساخت و نوسازی مدارس با مشارکت همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 53034  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 05 مهر 1404
    پیش‌بینی هواشناسی از شرایط جوی روزهای آینده
    تداوم ابرناکی و رگبار در استان‌های شمالی
    رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا برای امروز (۴ مهر) در ارتفاعات زاگرس شمالی و مناطقی از شمال غرب کشور وزش باد پیش‌بینی کرد و از تداوم بارش‌ در نواحی شمال کشور خبر داد.
    صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره اظهار کرد: امروز جمعه (۴ مهر) با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی جو از غرب کشور، در ارتفاعات زاگرس شمالی و مناطقی از شمال غرب کشور، افزایش ابر و وزش باد، گاهی رگبار پراکنده یا گرد و خاک رخ می‌دهد. اوایل شب، با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران، ابرناکی، بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
    وی گفت: شنبه (۵ مهر) در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، برخی نقاط مازندران و گلستان و در ارتفاعات البرز واقع در زنجان و قزوین، ابرناکی و رگبار باران پیش‌بینی می‌شود و غرب دریای خزر مواج خواهد بود. ضیاییان ادامه داد: از یکشنبه (۶ مهر) تا سه‌شنبه (۸ مهر)، در غالب مناطق کشور، جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما مستقر می‌شود و تنها در اردبیل، سواحل گیلان و غرب مازندران، ابرناکی و گاهی رگبار پراکنده باران رخ خواهد داد. رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا شنبه (۵ مهرماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد از بعد از ظهر وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۶ مهرماه) صاف و وزش باد گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۵ و ۶ مهرماه) اهواز با بیشینه دمای ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود.