سرمقاله

«وقتی کیف وزیر از قانون سنگین‌تر می‌شود!» / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ایوان پیشتاز در خرید اقساطی، رونمایی از سه طرح اعتباری جدید برای همه اقشار
  • راهنمای جامع انتخاب بهترین ایزوگام برای مناطق سردسیر و گرمسیر
  • بازدید معاون وزیر ارتباطات از غرفه همراه اول در بزرگترین رویداد فناوری جهان
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 54323  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 26 مهر 1404
    یک زن علیه حسرت 21 ساله
    فغانی، سالار و مرضیه: ایران روی استیج برترینهای اسیا
    مراسم سالانه جوایز کنفدراسیون فوتبال آسیا پنجشنبه شب در ریاض برگزار شد و سه نماینده فوتبال ایران جوایز بهترین‌ها را از آن خود کردند.
    به گزارش ورزش سه، مراسم بهترین‌های فوتبال آسیا ۲۰۲۵ در شرایطی امشب در ریاض برگزار شد که فدراسیون فوتبال ایران در بخش بهترین فدراسیون در رده پلاتینیوم، مهدی طارمی در بخش بهترین بازیکن آسیایی شاغل در خارج، مسلم اولادقباد و سالار آقاپور در بهش بازیکن سال فوتسال، مرضیه جعفری در بخش بهترین سرمربی زنان و علیرضا فغانی در بخش بهترین داور برای کسب جایزه بهترین‌های سال نامزد بودند.
    در این مراسم، مرضیه جعفری، سرمربی تیم خاتون بم، عنوان بهترین مربی زن سال آسیا را از آن خود کرد. او که سال‌هاست با تیم بم قهرمان بلامنازع لیگ برتر زنان ایران است و در سال ۲۰۲۵ با هدایت تیم ملی زنان فصل درخشانی را پشت سر گذاشت، نخستین زن ایرانی است که در تاریخ فوتبال کشور به چنین جایزه‌ای می‌رسد.
    در فوتسال نیز سالار آقاپور، ستاره ملی‌پوش تیم گهرزمین سیرجان، عنوان بهترین بازیکن فوتسال سال آسیا را کسب کرد. آقاپور با کنار زدن مسلم اولادقباد و محمد عثمان تایلندی، جایزه مهم قاره را به خود اختصاص داد و به هفتمین ایرانی تاریخ تبدیل شد که مرد سال فوتسال آسیا می‌شود.
    فوتسال ایران بار دیگر قدرت خود را در قاره آسیا به نمایش گذاشت و با درخشش سالار آقاپور، عنوان بهترین بازیکن سال آسیا را به دست آورد.
    در بخش داوران نیز علیرضا فغانی یکی از سه داوری بود که جایزه ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا را دریافت کرد. فغانی که در سال‌های اخیر به عنوان داور استرالیایی در میادین بین‌المللی قضاوت می‌کند، در سال گذشته بازی‌های مهمی از جمله افتتاحیه و فینال جام جهانی باشگاه‌ها را داوری کرده بود.
    لازم به ذکر است در پایان این مراسم سالم الدوساری، بازیکن تیم ملی عربستان، جایزه بهترین بازیکن سال را کسب کرد و لی کانگ این، بازیکن کره‌ای پاری‌سن ژرمن نیز به عنوان بهترین بازیکن آسیایی شاغل در خارج معرفی شد.
    سالم الدوساری، ستاره الهلال عربستان، که برای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا با اکرم عفیف و عارف ایمن رقابت می‌کرد، برای دومین بار این عنوان را به خود اختصاص داد.
    آخرین‌بار که فوتبال ایران در بخش بهترین بازیکن سال آسیا نماینده‌ای داشت، به سال ۲۰۱۹ بازمی‌گردد؛ جایی که علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و پرسپولیس، در میان نامزدها قرار گرفت اما در نهایت نتوانست جایزه را به دست آورد و این عنوان به اکرم عفیف، ستاره تیم ملی قطر و باشگاه السد، رسید.