سرمقاله

جنگ تجاری آمریکا، چین؛ آغاز نظم نوین اقتصادی جهانی / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • عملکرد درخشان صنایع پلیمر گچساران در اعتماد به سازندگان داخلی؛ ۱۸.۶درصد بیشتر از برنامه
  • برگزاری همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ICT با مشارکت همراه اول
  • مصاحبه با صوده رحیمی؛ سرآشپز کیک و شیرینی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 54420  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 27 مهر 1404
    محل جدید دفن پسماند نیشابور امسال بهره‌برداری می‌شود
    فرماندار میان جلگه گفت: «خاک چال» یا محل جدید دفن پسماند شهر نیشابور در دست ساخت است و طبق برنامه تا پایان سال بهره برداری می‌شود. به گزارش خبرنگار ایرنا، عزت الله سلیمانی روز چهارشنبه در شورای اداری شهرستان افزود: تجهیزات مورد نیاز این طرح خریداری شده و اقدامات اجرایی آن شامل؛ خاک برداری و نصب تاسیسات نیز توسط شهرداری نیشابور در دست اجراست.
    وی گفت: علاوه بر اینکه امکان دفن زباله شهر نیشابور در این خاک چال فراهم است، شهرستان های مجاور از جمله فیروزه و زبرخان نیز می توانند از این تاسیسات استفاده کنند.
    فرماندار میان‌جلگه در بخشی دیگر از سخنان خود در این جلسه با اشاره به تحصیل هشت هزار و ۸۰۰ دانش آموز و فعالیت ۹۰۰ معلم در این شهرستان گفت: هماهنگی‌ مطلوب شورای آموزش و پرورش شهرستان، زمینه‌ساز آغاز سال تحصیلی جدیدی منظم و بدون مشکلی را در ۱۰۹ واحد آموزشی منطقه فراهم کرد.
    سلیمانی همچنین بر لزوم تجلیل از دانش‌آموزان نخبه شهرستان در کنکور سراسری تاکید کرد و افزود: این شهرستان به وجود بزرگانی چون محمد تقی ادیب نیشابوری مشهور به ادیب ثانی و سردار شهید عبدالحسین برونسی مفتخر است و ظرفیت های ادبی، فرهنگی و نیز طبیعی چون معادن طلا، مس و سنگ مرمریت، منطقه حفاظت شده رئیسی و بقاع متبرکه امامزادگان را داراست که می تواند در هویت بخشی و شناساندن شهرستان موثر باشد و باید از آن ها بدین منظور بهره برد.
    وی همچنین از اختصاص سهمیه‌ای برای تجهیز مدارس، صنایع و چاه های کشاورزی به نیروگاه خورشیدی در شهرستان میان جلگه خبر داد.
    به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی ساخت مرحله نخست "خاک چال" جدید شهرداری نیشابور شهریور پارسال آغاز شد که اجرای آن مدتی متوقف شده بود.
    طبق اعلام فرمانداری نیشابور اعتبار پیش بینی شده برای ساخت این خاک چال ۱۸۵ هکتاری واقع در کیلومتر ۳۴ جاده نیشابور- سبزوار، ۲۵۰ میلیارد ریال است.
    پیش از این محل دفن پسماند این شهر در ۲۰ کیلومتری جاده نیشابور- کاشمر در نزدیکی شهر عشق آباد مرکز شهرستان میان جلگه قرار داشت فضایی که ظرفیت دفن پسماند آن تکمیل شده بود و بواسطه آسیب های زیست محیطی ناشی از تخلیه پسماند، موجی از نارضایتی عمومی در این شهرستان را موجب شده بود.
    به گزارش ایرنا شهر عشق آباد مرکز شهرستان میان جلگه ۲ هزار و ۱۰۰ نفر جمعیت دارد که ۹۵ درصد آنها در روستاهای میان جلگه سکونت دارند.
    شهرستان «میان جلگه» در فاصله ۱۵۰ کیلومتری غرب مشهد با ۴۲ هزار نفر جمعیت شامل شهر «عشق آباد» و ۷۰ روستای دارای دهیاری است.