سرمقاله

سایه فرزندان برسرداران؛ افشاگری در عصر شفافیت! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • چگونه بفهمیم چه زمانی باید باتری ماشین را تعویض کنیم؟
  • تمدید فراخوان ششمین دوره طرح پژوهانه همراه اول
  • توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 54698  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 03 آبان 1404
    توصیه پورمحمدی به جریانات داخلی:
    تنازع نکنیم و به منافع ملی فکر کنیم
    رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در توصیه‌ای به جریانات داخلی گفت: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که تنازع نکنیم و به منافع ملی فکر کنیم و همانطور که رهبری فرمودند «اتحاد مقدس» را از بین نبریم و نگذاریم که انسجام ملی مخدوش شود و به ایران عزیز ما آسیب برسد.
    حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهوری مبنی بر اینکه «ما از آمریکا و اسرائیل نمی‌ترسیم، بلکه از دعوا و اختلافات داخلی می‌ترسیم و اگر همه با هم باشیم، بر همه مشکلات غلبه می‌کنیم»، تاکید کرد: خداوند نیز فرموده است که اگر با هم متحد باشید و با هم دعوا و تنازع نکنید، نصرت خدا هم با شما همراهی می‌کند و حتماً از شر دشمنان خلاص خواهید شد.
    وی همچنین در توصیه‌ای به جریانات داخلی گفت: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که تنازع نکنیم و به منافع ملی فکر کنیم و همانطور که رهبری فرمودند «اتحاد مقدس» را از بین نبریم و نگذاریم که انسجام ملی مخدوش شود و به ایران عزیز ما آسیب برسد؛ این موضوع باید هدف همه ما باشد و انشاءالله با مورد توجه قرار دادن آن، هم مردم خوشحال می‌شوند و هم خدای متعالی از ما راضی می‌شود.