سرمقاله

پافشاری بر اراده ملت در برابر هیاهوی اقلیت / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • راهنمای ثبت نام در بهترین اپلیکیشن اعلام بار لحظه ای
  • چرا تبریز خواهرخوانده استانبول است؟ داستان دو پایتخت تاریخی
  • جاذبه‌های دوربان؛ چون آفریقای جنوبی فقط کیپ تاون نیست!
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 54826  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 05 آبان 1404
    آغاز عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی
    عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد. به گزارش ایرنا، عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد. شروع این عملیات در شرایطی است که در ۲ قسمت شمال و جنوب ورزشگاه آزادی که شامل ۱۷ زون است، باید ۸ هزار سکوی بتنی نصب شود که در حال حاضر ۱۸۸۰ عدد آن تولید شده است.
    پیش از نصب سکوهای بتنی جدید، تخریب سکوهای قدیمی و بالشتک ها، آرماتوربندی، قالب بندی و اجرای تیرهای پلکانی و عایق کاری انجام شده است.
    با پایان نصب سکوهای بتنی و مقاوم سازی ورزشگاه، عملیات نصب صندلی های تماشاگران آغاز می‌شود. در ۲ طبقه ورزشگاه آزادی نیاز به ۵۸ هزار و ۳۹۱ صندلی است. پیش از این ۲۱ هزار صندلی در ضلع غربی نصب شده بود.
    فاز نخست مقاوم سازی، بازسازی و استانداردسازی ورزشگاه آزادی شامل ۲۲ زون ضلع غربی، دی ماه سال گذشته به پایان رسید.