سرمقاله

انصاف در نقد دستگاه دیپلماسی / جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • سرویس شارژ همراهی؛ دو برابر اعتبار برای مشترکان اعتباری همراه اول
  • بازگشت شماره‌های خاص همراه اول با عرضه «سری به‌یادماندنی»
  • فرصت سرمایه‌گذاری در بازار فلزات پایه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 56109  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 05 آذر 1404
    رژیم صهیونیستی مانع تلاش‌های تأمین آب در القنیطره سوریه شد
    نیروهای رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) ساکنان روستای «الحمیدیه» واقع در استان القنیطره در جنوب غربی سوریه را از تعمیر خط لوله آب که منطقه آنها را تأمین می‌کند، منع کردند. به گزارش ایسنا، شبکه خبری الاخباریه سوریه در صفحه کاربری خود در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) گزارش داد که نیروهای رژیم صهیونیستی امروز ساکنان روستای الحمیدیه در استان قنیطره را از انجام تعمیرات در خط لوله آب اطراف روستا منع کردند. این اقدام، جدیدترین نقض حاکمیت سوریه از سوی رژیم صهیونیستی است.
    این شبکه خبری همچنین گزارش داد: «این اقدام باعث مختل شدن تلاش‌های آنها برای بازسازی خط لوله و تأمین آب برای ساکنان شده است.»
    روز دوشنبه، نیروهای رژیم صهیونیستی ۲ مرتبه به استان القنیطره نفوذ کردند، که این اقدام در چارچوب ادامه نقض حاکمیت سوریه انجام شده است.
    دمشق هیچ واکنش رسمی در مورد این نفوذها و نتایج آن نشان نداد، اما سوریه همواره نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و بر پایبندی خود به توافقنامه تفکیک نیروهای امضا شده بین دو طرف در سال ۱۹۷۴ تأکید دارد.
    رژیم صهیونیستی پس از سقوط نظام بشار اسد در اواخر ۲۰۲۴، فروپاشی این توافقنامه را اعلام کرد.
    اخیراً نقض‌های رژیم صهیونیستی در القنیطره تشدید شده است. شهروندان سوری‌ از نفوذ این نیروها به اراضی کشاورزی خود که منبع درآمد اصلی آنها است، شکایت دارند. همچنین، صدها هکتار از جنگل‌ها تخریب شده و تعدادی از افراد بازداشت و ایست‌های بازرسی نظامی برپا شده و عابران مورد تفتیش و بازرسی قرار می‌گیرند.