سرمقاله

چه می‌توان کرد؟ ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در ۲۰ شهر جدید
  • سیفی: تامین مالی زنجیره تامین از بهترین ابزار‌ها برای مقابله با ناترازی بانک‌هاست
  • فراخوان جدید طرح پژوهانه همراه اول برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5691  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 05 اسفند 1401
    «آقای هاشمی» به زودی به بازار کتاب می‌آید
    کتاب «آقای هاشمی» به زودی توسط انتشارات شهید کاظمی به بازار کتاب می‌آید. به گزارش مهر، کتاب «آقای هاشمی»؛ تأملی در یادداشت‌های و خاطرات آقای هاشمی رفسنجانی با نگاهی نقادانه به زودی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار می‌شود.
    در میان سیاست‌مداران ایرانی، زیاد نیستند کسانی که نسبت به نگارش مستمر و مرتب خاطرات روزانه خود تا پایان عمر، اقدام کرده باشند. آقای هاشمی رفسنجانی یکی از همین افراد است. ایشان از سال ۱۳۶۰ شروع به نگارش خاطرات خود در قالب یادداشت‌های روزانه کرد و آن را ۳۵ سال، یعنی تا آخرین روز حیات خود ادامه داد. شاید بتوان یکی از دلایل این انگیزه و پشتکار در نگارش خاطرات روزانه را حضور آقای هاشمی در کانون مسائل و تحولات کشور دانست.
    ایشان — گذشته از جایگاه خود در میان نیروهای انقلابی و خط امامی — به‌ دلیل مبارزات طولانی در دوران قبل از انقلاب، از همان ابتدای برپایی نظام جمهوری اسلامی، به‌عنوان یکی از یاران نزدیک حضرت امام شناخته شد و با عضویت در شورای انقلاب، در جریان مهم‌ترین مسائل کشور قرار گرفت. به‌علاوه، حضور در مناصب و مسئولیت‌های رسمی و غیررسمی گوناگون و به‌ویژه حضور در جمع پنج‌نفره مؤسس حزب جمهوری اسلامی، و سپس تکیه زدن بر کرسی ریاست مجلس، آقای هاشمی را به یکی از شخصیت‌های برجسته نظام تبدیل کرد. پس از آن، با شروع جنگ تحمیلی و به‌ویژه در پی جراحت آیت‌الله خامنه‌ای در واقعه تروریستی ۶ تیر ۱۳۶۰، آقای هاشمی علاوه‌بر مسئولیت‌های پیشین، وظایف مهم و سنگینی را در جریان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس بر عهده گرفت که تا پایان آن استمرار داشت.
    ذکر همین مختصر کافی است تا به گستره اطلاعات ایشان از مسائل و موضوعات مختلف اشاره‌ای شده باشد و باید خدای را سپاس گفت که ایشان شمه‌ای از این اخبار و اطلاعات را در یادداشت‌های روزانه خود بر جای گذارده است.