سرمقاله

آیا ژاپن می‌تواند میانجی‌گری در بحران هسته‌ای ایران و آمریکا را دوباره از سر بگیرد؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مقایسه محله‌های محبوب گردشگران برای رزرو هتل در استانبول
  • ۴ نکته‌ کلیدی در انتخاب صندلی و میز کنفرانس | رضکو برندی پر افتخار
  • معرفی بسته‌های ویژه همراه اول برای روز مادر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 57014  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 23 آذر 1404
    شیخ نعیم قاسم:
    آمریکا بداند آسمان به زمین بیاید مقاومت از خود دفاع می‌کند
    دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز- شنبه- طی سخنرانی در گردهمایی فاطمیون به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) تأکید کرد این مرحله جدید، رویکرد متفاوتی را می‌طلبد. اکنون دولت مسؤول حاکمیت، حفاظت از لبنان، بیرون راندن اشغالگران و استقرار ارتش است.
    به گزارش ایسنا، شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم واحد فعالیت زنان در این حزب گفت: ما گرد هم می‌آییم تا تعهد خود را به مقاومت، حزب‌الله و میراث سید شهیدان امت، بنیانگذار این جنبش و کسی که تمام جنبه‌های متنوع آن را بر اساس اصول اصیل اسلامی روشن کرد، مجدداً تأکید کنیم. حضرت زهرا (س) الگوی زنان در سطح جهان و الگویی برای اجرای اسلام اصیل محمدی است. ما امروز گردهم آمده‌ایم تا بار دیگر بیعت خود را با مقاومت، حزب‌الله و شهید سید حسن نصرالله، سرور شهیدان امت، بنیانگذار این مسیر و کسی که تمام جوانب مختلف آن را بر اساس اصول اصیل اسلامی روشن می‌کند، تجدید کنیم.
    نعیم قاسم گفت: من به زنان مقاومت و تمام زنانی که در جامعه ما زندگی می‌کنند افتخار می‌کنم. این زنان پرچم عزت و اخلاق و ملی گرایی هستند. زنان باید در تمام عرصه‌ها به ویژه در تربیت خانواده و حمایت از مقاومت سرآمد باشند. زنان شریک آینده وطن ما لبنان و نسل‌های آتی هستند.
    نعیم قاسم ادامه داد: دولت مسؤول تثبیت حاکمیت و استقلال لبنان است. هر بحثی که ما را به دوره قبل از توافق برگرداند و از شواهد قبل از توافق استفاده کند، بی‌ارزش است زیرا ما با مرحله جدیدی روبه‌رو هستیم و بنابراین می‌خواهیم در مورد این مرحله جدید قضاوت کنیم. - فرمانده یونیفل گفت که ما هیچ مدرکی نداریم که نشان دهد حزب‌الله در حال بازسازی خود در جنوب رودخانه لیطانی است و اسرائیل آشکارا آتش‌بس را نقض می‌کند. - توافق‌نامه از طرف لبنان به طور کامل اجرا می‌شود، در حالی که از طرف اسرائیل هیچ پیشرفتی در جهت اجرا وجود ندارد. مقاومت به تمام اقدامات مربوط به اجرای اتش‌بس و کمک به دولت عمل کرد. هر بحث و صحبتی که ما را به قبل از توافق بازگرداند ارزش ندارد.
    دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: ما هر کاری که اسرائیل پس از توافق انجام می‌دهد را ادامه تجاوز می‌دانیم و این خطری نه تنها برای ما، بلکه برای لبنان است. دستاوردهای مقاومت با آنچه آزاد کرده سنجیده می‌شود. بازدارندگی در برابر دشمن یعنی کاری که حزب‌الله انجام داده، یک استثنا است. مقابله با دشمن وظیفه دولت و ارتش است اما وظیفه مقاومت پشتیبانی و کمک به آزادسازی است. مقاومت با استراتژی دفاعی برای استفاده از قدرت و مقاومت لبنان موافق است اما برای هیچ چارچوبی از تسلیم شدن در برابر آمریکا و اسرائیل آماده نیست.
    وی تأکید کرد:‌از مقاومت خواسته می‌شود که ایمان و آمادگی خود را برای فداکاری نشان دهد و از آن خواسته می‌شود که ادامه دهد، اما از آن خواسته نمی‌شود که از تجاوز جلوگیری کند. - بازدارندگی، که به معنای جلوگیری از تجاوز و در نتیجه محافظت در برابر دشمن از انجام یک اقدام خاص است، وظیفه مقاومت نیست؛ بلکه وظیفه دولت و ارتش است. - وظیفه مقاومت حمایت از دولت و ارتش، آزادسازی و مقابله با آن در زمانی است که دولت و ارتش در انجام این کار کوتاهی می‌کنند. - وظیفه مقاومت حمایت و جلوگیری از تثبیت قدرت دشمن و کمک به آزادسازی است. حفاظت از لبنان در وهله اول بر عهده مرجع سیاسی است، نه مقاومت.
    نعیم قاسم با اشاره به اینکه مشکل دولت، انحصار سلاح برای شکوفایی و توسعه دولت نیست گفت: پیشنهاد انحصار سلاح، یک خواسته آمریکایی-اسرائیلی است. این منطق انحصار سلاح، از بین بردن قدرت لبنان خواهد بود. مشکل دولت، تحریم‌های اعمال شده بر آن و فساد گسترده است. با تسلیم شدن، لبنانی باقی نمی‌ماند.