سرمقاله

توصیه تغذیه‌ای یا عادی‌سازی بحران‌های اقتصادی در رسانه ملی؟ / امجد عبدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تحول دیجیتال راه‌آهن؛ از هم‌افزایی با همراه اول تا تعریف شراکت راهبردی فناورانه
  • نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
  • فرانسه؛ سرزمین فرصت‌ ها، فرهنگ و آینده‌ ای نو برای مهاجران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 57179  |  صفحه ۹ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 26 آذر 1404
    آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
    حرکت بیت‌کوین به سمت کف قیمت ۲۰۲۵
    قیمت بیت‌کوین برای اولین بار در دو هفته گذشته، به زیر ۸۶ هزار دلار سقوط کرد و با شدت گرفتن روند نزولی این رمزارز، احساسات سرمایه‌گذاران تضعیف شد.
    به گزارش ایسنا، تحلیلگران اظهار کردند: بیت‌کوین به سمت پایین‌ترین محدوده معاملاتی اخیر خود در حرکت بوده و هرگونه افزایش قیمت با فروش از سوی سرمایه‌گذارانی مواجه شده است که این رمزارز اصلی را در نزدیکی بالاترین قیمت خود در اوایل اکتبر خریداری کرده بودند.
    بیت‌کوین روز دوشنبه ۲۴ آذر، با ۳.۷ درصد کاهش، به ۸۵ هزار و ۱۷۱ دلار رسید. قیمت این رمزارز صبح سه‌شنبه ۲۵ آذر، در آسیا اندکی افزایش یافت، اما همچنان حدود ۳۰ درصد از رکورد قیمت بیش از ۱۲۶ هزار دلار در اکتبر، کاهش نشان می‌دهد.
    بوهان جیانگ، معامله‌گر ارشد پلتفرم معاملاتی «فالکون ایکس» (FalconX) گفت: ما همچنان بیت‌کوین را در محدوده بسیار متغیر بین ۸۵ هزار تا ۹۴ هزار با عدم علاقه مداوم و حجم کم در بازارهای رمزارز معامله می‌کنیم.
    بیت‌کوین در هفته‌های اخیر به همراه سایر دارایی‌های ریسک‌پذیر به روند کاهش قیمت ادامه داده است، اما با افزایش قیمت آنها، به روند صعودی بازنگشته و همبستگی صعودی معمول خود را شکسته است. این کاهش قیمت، آنچه تحلیلگران آن را به عنوان بازاری تحت فشار ناشی از نقدینگی ضعیف و کاهش تمایل ریسک می‌بینند را برجسته کرده است.
    آخرین هفته کامل معاملاتی سال ۲۰۲۵ که وال استریت برای داده‌های اقتصادی کلیدی موثر بر چشم‌انداز نرخ بهره فدرال رزرو آماده می‌شود، با نوسان بازارهای سهام، اوراق قرضه و دلار آغاز شد، کریس نیوهاوس، مدیر تحقیقات شرکت ارگونیا که متخصص در امور مالی غیرمتمرکز است، گفت: کاهش بیت‌کوین جدا از فروش‌های اخیر است زیرا به جای نقدینگی اجباری، تحت تاثیر قراردادهای نقدی و مشتقات قرار دارد.
    این امر مانع از خرید بیشتر بیت‌کوین شرکت «استراتژی» متعلق به مایکل سیلور نشد و این شرکت اوایل روز دوشنبه اعلام کرد که برای دومین هفته متوالی، تقریبا یک میلیارد دلار بیت‌کوین خریداری کرده است. داده‌های کوین‌گلس نشان می‌دهد که آخرین فروش گسترده، به نقد شدن حدود ۵۲۰ میلیون دلار پیش‌بینی صعودی در تمام توکن‌ها در ۲۴ ساعت گذشته منجر شده است.
    بلومبرگ گزارش کرد، پس از آنکه طرح تعرفه اولیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بازارهای مالی جهان را به هم ریخت، قیمت بیت‌کوین در آوریل به ۷۴ هزار و ۴۰۰ دلار سقوط کرد که پایین‌ترین قیمت این رمزارز در سال جاری بود.