سرمقاله

مردم قربانی تاریک‌خانه‌های اقتصادی؟! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معامله ۵۳ درصد سهام آلومینای ایران با ۷۰ درصد بالاتر از قیمت روز بازار
  • سرمد، حامی باشگاه برق شیراز
  • پیام محمد شریعتمداری مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به مناسبت یوم اله 22 بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 57573  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 06 دی 1404
    هم‌افزایی گاز و آموزش‌وپرورش مازندران برای بهینه‌سازی انرژی و ارتقای ایمنی مدارس
    به گزارش روابط عمومی نشست مشترک هژبر جوادی، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران، با فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش، و مهدی استادیان ساروی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران، با محوریت اجرای تفاهم‌نامه ملی بهینه‌سازی مصرف انرژی در مدارس استان برگزار شد. در این نشست بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش هدررفت انرژی و ارتقای ایمنی در مدارس تأکید شد.
    هژبر جوادی با اشاره به محدودیت منابع مالی آموزش‌وپرورش، اعلام کرد که شرکت گاز استان آمادگی دارد با رعایت ضوابط قانونی، حداکثر ظرفیت خود را برای بهسازی موتورخانه‌ها، اصلاح لوله‌کشی‌ها، هوشمندسازی و ارتقای بهره‌وری انرژی مدارس به‌کار گیرد.