سرمقاله

اقتصاد فقط نرخ ارز نیست / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پر فروش ترین ژنراتور دیزلی در ایران کدام است
  • پارچه لینن طرحدار؛ ترکیب طبیعی بودن و طراحی مدرن
  • مدیرفناوری اطلاعات بیمه آسیا: صدور بیش از 60 هزار بیمه‌نامه برخط در ۵ ماه/ هوش مصنوعی در راه افزایش رضایت ذینفعان
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 58192  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 18 دی 1404
    بورس یک پله بالا رفت
    شاخص بورس امروز با افزایش بیش از ۷۲ هزار واحد به رقم چهار میلیون و ۳۶۰ هزار واحد رسید و برای اولین بار کانال ۴.۳ میلیون واحد را فتح کرد. به گزارش ایسنا، امروز (چهارشنبه) بازار سرمایه ۷۲ هزار و ۷۳۲ واحد افزایش یافت و به رقم ۴ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۶۸۸ واحد رسید. بورس طی دو روز گذشته با رکوردشکنی، دو کانال ۴.۲ و ۴.۳ میلیون واحد را فتح کرده است.
    شاخص هم‌وزن اما امروز ۵۰۳۷ واحد کاهش داشت و به رقم یک میلیون و ۱۲۷ هزار و ۵۸۰ واحد رسید.
    امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۲۹ عدد و سهام منفی ۲۲۲ عدد بود. تعداد خریداران به ۱۵۰ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۱.۷ درصد افزایش یافت.
    همچنین ۷۶۹ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
    شاخص فرابورس هم امروز با افزایش ۲۱۷ واحد به ۳۴ هزار و ۴۳۵ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۸۴ هزار فقره و ارزش آن ۲۰۹ هزار میلیارد تومان بود.
    هفته گذشته بازار سهام طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ریزش قابل توجهی داشت که به نظر می‌رسد حوادث اخیر در ریزش هفته گذشته اثرگذار بوده اما با بهبود شرایط سیاسی و اجتماعی کشور و هم‌چنین آغاز برنامه تک نرخی شدن قیمت ارز از دو روز قبل، بازار سرمایه دیروز و امروز جهش قابل ملاحظه‌ای داشت.