سرمقاله

خروجی مذاکرات پاکستان «صلح سرد»!؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59408  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 22 فروردین 1405
    جان کری:
    روسای جمهور پیش از ترامپ، قاطعانه درخواست نتانیاهو را برای حمله به ایران رد کردند
    وزیر خارجه پیشین آمریکا با اشاره به فشارهای مکرر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای کشاندن پای واشنگتن به جنگ با تهران، تأکید کرد که روسای جمهور دموکرات و جمهوری‌خواه پیش از ترامپ، «قاطعانه» این درخواست را رد کرده بودند.
    به گزارش ایسنا، جان کری، وزیر امور خارجه پیشین ایالات متحده در دوران باراک اوباما، در مصاحبه‌ای با جن ساکی، سخنگوی اسبق کاخ سفید، پرده از لابی‌گری‌های مستمر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای وادار کردن دولت‌های مختلف آمریکا به حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران برداشت.
    کری در این مصاحبه که شبکه MS NOW آن را منتشر کرده است، با لحنی انتقادی نسبت به سیاست‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ اظهار کرد که نتانیاهو در طول سال‌های گذشته بارها سعی کرده است روسای جمهور آمریکا را به اقدام نظامی علیه تهران متقاعد کند اما همواره با مخالفت مواجه شده است.
    وزیر خارجه پیشین آمریکا تصریح کرد: "بله، او (نتانیاهو) از ما می‌خواست که به ایران حمله کنیم. او نزد رئیس‌جمهور اوباما آمد و با ارائه یک برنامه رسمی خواستار حمله شد. رئیس‌ جمهور اوباما نپذیرفت. رئیس جمهور بایدن هم درخواست او نپذیرفت. رئیس‌جمهور جورج بوش نیز نپذیرفت. تنها رئیس‌جمهوری که با این موضوع موافقت کرد، رئیس‌جمهور ترامپ بود.”
    کری همچنین با انتقاد از تجاوز نظامی اخیر واشنگتن علیه ایران آن را تحقق "رویای دیرینه" نتانیاهو برای وارد آوردن حداکثر خسارت به ایران توصیف کرد.