سرمقاله

عربستان به جای مصر ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بازدید معاون فراجا از غرفه همراه اول در نخستین روز نمایشگاه ایپاس
  • سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس: نظام بانکی با فاینانس باید گره گشای واردات کشنده‌ها باشد
  • حضور همراه اول در ایپاس 2024 با ارائه سرویس‌های نوین ارتباطی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7563  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 فروردین 1402
    رئیس شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق خوزستان گفت:
    سفر رئیس‌جمهور فرصتی برای توسعه شبکه برق خوزستان
    رئیس شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق خوزستان گفت: در سفر رئیس‌جمهور به خوزستان که در پیش است باید گزارش کامل و جامعی از وضعیت شبکه برق استان و پیشنهادات لازم برای رفع نقاط آسیب‌زا و توسعه شبکه برق ارائه شود.
    محمود دشت‌بزرگ در نشست شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق خوزستان که با حضور مدیران شرکت‌های تولید، توزیع نیروی برق خوزستان و اهواز و برق منطقه‌ای خوزستان با هدف عبور از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۲ برگزار شد با اشاره به در پیش بودن سفر رئیس‌جمهور به خوزستان، بیان کرد: سفر رئیس‌جمهور و وزیر نیرو فرصتی است تا وضعیت شبکه برق استان به صورت شفاف توضیح و پیشنهادات لازم متناسب با کم و کاستی‌هایی که وجود دارد مطرح تا اعتبارات لازم برای توسعه شبکه برق خوزستان تخصیص داده شود.
    وی افزود: از جمله مواردی که باید در گزارش به رئیس‌جمهور ارائه شود وضعیت تولید برق در استان و نیروگاه‌های نیمه‌کاره مانند خرمشهر و ماهشهر و نیروگاه‌هایی که هنوز عملیات اجرایی آنها آغاز نشده ( نیروگاه ویس و غیزانیه) است تا با مساعدتی که در این زمینه خواهند داشت بخش تولید برق در خوزستان تقویت شود.
    رئیس شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق خوزستان و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان با اشاره به در پیش بودن پیک مصرف ۱۴۰۲، تصریح کرد: صنعت برق ( شرکت‌های تولید، انتقال و توزیع) به صورت یک مجموعه واحد دیده می‌شود و مجموعه‌ای می‌تواند بگوید موفق است که محصول نهایی با کیفیتی را به دست مصرف کننده برساند.
    دشت‌بزرگ اضافه کرد: برای اینکه برق با کیفیت به دست مصرف‌کننده برسد و رضایت وی را به همراه داشته باشد لازم است که صنعت برق خود را یک مجموعه بداند و با هماهنگی، هم‌گرایی و هم‌افزایی برای تامین برق مشترکین تلاش کنند. وی اظهار کرد: در کنار اقدامات فیزیکی که در بخش‌های مختلف شبکه در حال انجام بوده و باید تسریع شوند لازم است که برنامه‌های مدیریت بار مانند نشست با صنایع بزرگ و کوچک و برنامه‌های مدیریت مصرف برق برای کاهش بار سرمایشی در بخش خانگی که ۸۱ درصد مصرف برق خوزستان را تشکیل می‌دهد، پیگیری و به سرانجام برسند.
    رئیس شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق خوزستان با اشاره به نقاطی که در شبکه لازم است تا قبل از شروع پیک بار اصلاح و بهبود پیدا کنند، گفت: هماهنگی‌های لازم باید در این نشست‌ها حاصل شود تا در زمان باقی‌ مانده مشکلات برطرف و عبور موفقی مانند سال‌های قبل از پیک برق حاصل شود.
    در ادامه این نشست، شرکت‌های تولید برق، برق منطقه‌ای خوزستان در بخش انتقال و شرکت‌های توزیع نیروی برق خوزستان و اهواز گزارشات اقدامات انجام شده و در حال انجام و اقداماتی که لازم است تا شروع پیک به سرانجام برسند را ارائه کردند.