سرمقاله

ترمیم کابینه؛ ضرورتی اجتناب‌ناپذیر ‪/‬ حجت‌اله اکبرآبادی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7764  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 04 اردیبهشت 1402
    پیشنهاد پلیس راهور به شرکت‌های بیمه
    رئیس پلیس راهور فراجا از شرکت‌های بیمه خواست که با هزینه کردن درجهت کاهش تصادفات رانندگی، میزان پرداختی‌های خود برای جبران خسارات مالی - جانی تصادفات را کاهش دهند. سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگو با ایسنا درباره راهکارهای کاهش خسارات جانی و مالی تصادفات رانندگی در کشور گفت: تاکید زیادی داریم که همه دستگاه‌ها با تمام وجود و امکانات پای کار بیایند و معتقدم این اقدام تا حد زیادی انجام شده اما نیازمند منابع است چراکه منابع ما مستهلک شده است.
    وی یکی از بخش‌های موثر در تامین منابع را شرکت‌های بیمه اعلام و اظهار کرد: بیمه ‌ها سالانه بیش از ٣۵ هزار میلیارد خسارت تصادفات را پرداخت می کنند که رقم بالایی است، این درحالیست که اگر مثلا ٣٠ درصد آن را برای دستگاه‌هایی مانند اورژانس، هلال احمر، پلیس راهور و ... که در کاهش تصادفات نقش دارند سرمایه گذاری کنند، در نهایت با پیشگیری از وقوع تصادفات میزان پرداختی خودشان نیز کاهش پیدا می‌کند.
    هادیانفر افزود: اعلام آمادگی می‌کنیم که بنشینیم و وقت بگذاریم و طرح مشترکی تعریف کنیم به جای اینکه بیمه ارقام زیادی را برای دیه فرد فوت شده، دیه مجروحان و ... پرداخت کند، یک سوم آن را سرمایه گذاری کند، آن وقت ما به ازای یک سوم دیه هر فرد فوت شده که شرکت‌های بیمه پرداخت می‌کنند، می‌توانیم ٢٠ کشته کمتر بدهیم. این یک اقدام خوب است و در واقع بیمه‌ها با پرداخت یک سوم دیه یک فوتی در تصادفات دیه کامل حدود ٢٠ نفر را پرداخت نخواهند کرد.
    رئیس پلیس راهور فراجا افزود: واقعا نمی‌دانم چرا شرکت‌های بیمه این کار را که در واقع سرمایه‌گذاری برای خودشان و جامعه است، انجام نمی‌دهند.
    وی هزینه کردن برای کاهش تصادفات را عین سرمایه‌گذاری و سود دانست و گفت: این یک سرمایه گذاری برای کشور است و اتلاف و هدر رفتن سرمایه‌ نیست. امیدوارم که ظرفیت‌های پنهان و آشکار برای کاهش تصادفات رانندگی در کشور فعال شوند.