سرمقاله

ترمیم کابینه؛ ضرورتی اجتناب‌ناپذیر ‪/‬ حجت‌اله اکبرآبادی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بسته‌های رومینگ همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴
  • سایت مپ چیست| تاثیر سایت مپ در سئو
  • کاربرد دستگاه فیلتر پرس در صنایع و معادن
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7771  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 04 اردیبهشت 1402
    مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت:
    بهینه‌سازی و تصحیح افت ولتاژ پست برق فوق توزیع هفتکل
    مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با اشاره به بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پست برق ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت هفتکل،گفت: هدف از این اقدام تصحیح افت ولتاژ پست هفتکل بوده است. محمود دشت‌بزرگ تصریح کرد: با هدف تصحیح افت ولتاژ و تامین برق مورد نیاز شهرستان هفتکل، پست برق فوق توزیع این شهرستان به صورت اساسی بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت پیدا کرد.
    وی افزود: یک ترانس به ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر جایگزین ترانس ۲۷ مگاولت آمپری موجود در پست شده و ظرفیت پست از ۵۷ به ۶۰ مگاولت آمپر رسیده است.
    مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه ارزش سرمایه‌گذاری اقدامات انجام شده در این پروژه بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال بوده، تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام شده برای بهینه سازی پست هفتکل می‌توان به احداث فونداسیون جدید براى ترانس، احداث دو فونداسیون جدید براى نصب PI، دمونتاژ کلید هوایی قدیمى ورودی ترانس، نصب دوعدد PI جهت تغییر فیزینگ ورودی و خروجی ترانس احداث شمش جدید با نصب A فرم و زدن پل در بخش ۱۳۲ کیلوولت، اشاره کرد.
    اصلاح شن‌ریزی سوئیچ یارد، تعویض ست CT ۱۳۲ کیلوولت ورودی ترانس، راه‌اندازی تابلو کنترل و فرمان جدید در اتاق فرمان و از مدار خارج کردن تابلو با رله‌های قدیمی در کلیدخانه، کابل‌اندازى جدید تجهیزات و تعویض ۱۰۰ عدد درپوش کانال کابل قدیمى فرسوده و غیرقابل استفاده با نصب درپوش سیمانى جدید و ارتقای ایمنى و جلوگیرى از حوادث احتمالی انسانى و تجهیزاتی، دیگر اقداماتی بوده که به گفته محمود دشت‌بزرگ برای بهینه‌سازی پست برق هفتکل انجام گرفته است. شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت انتقال برق در شبکه انتقال و فوق توزیع دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.