سرمقاله

ترمیم کابینه؛ ضرورتی اجتناب‌ناپذیر ‪/‬ حجت‌اله اکبرآبادی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7773  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 04 اردیبهشت 1402
    در سال ۱۴۰۱ محقق شد؛
    افزایش پهنای باند ارتباطات مخابراتی در منطقه هشت عملیات انتقال گاز
    تبریز - فلاح: مدیر منطقه هشت عملیات انتقال گاز از افزایش پهنای باند ارتباطات مخابراتی در منطقه در سال گذشته خبر داد و گفت: این اقدام در راستای بهبود ارتباط مخابراتی و ایجاد بستری امن و مطمئن در سیستم‌های شبکه انتقال گاز صورت گرفت.
    فیروز خدائی افزود: بر این اساس پهنای باند ایستگاه صادرات گاز بازرگان و تاسیسات تقویت فشار گاز مرگنلر از ۲ به هشت مگا بیت بر ثانیه و مراکز بهره برداری بوکان، میانه و تاسیسات تقویت فشار گاز زنجان نیز از ۲ به چهار مگابیت برثانیه افزایش یافت.
    وی، نحوه برقراری شبکه ارتباطی بین ستاد منطقه و سایر مراکز را به صورت ۱۰۰ درصد داخلی اعلام کرد و افزود: هدف از ارتقای پهنای باند در تاسیسات تقویت فشار و مراکز بهره برداری خطوط لوله گاز منطقه، ارائه افزایش کیفیت و سرعت سرویس های تحت شبکه و ارائه بهره وری کاری بهتر و بالاتر بوده است.
    خدایی گفت: در جهت سهولت برقراری ارتباط مخابراتی، تعداد ۱۸ ایستگاه ثابت، ۱۷ ایستگاه تکرار کننده بی سیمی، ۲۹ ایستگاه مخابراتی بین راهی، ۳۵۹ خطوط شهری و ۱۲۸۹ خطوط داخلی، ۲۰ مرکز تلفن IP Ba در محدوده عملیاتی این منطقه ایجاد و برای نخستین بار شبکه ارتباطی گسترده VOIP، بین تمامی مراکز، ستاد منطقه هشت و همچنین ستاد تهران، نصب و راه‌اندازی شده است.
    وی به استفاده از سیستم‌های مکانیزه و نرم افزارهای مدیریتی در حوزه فناوری اطلاعات نیز اشاره و بیان کرد: در راستای افزایش بهره وری و استفاده بهینه از منابع سرورها، تمامی سرویس‌های ارائه شده بر بسترمجازی پیاده سازی شده است.
    خدایی نشان کرد: تغییرات سخت افزاری و مکاتبات لازم جهت افزایش پهنای باند تاسیسات مرند، سراب، هشترود و ایستگاه اندازه گیری گاز جلفا برای سالجاری نیز در دستور کار قرار دارد.
    رسالت منطقه هشت گاز کشور که در تبریز مستقر است، دریافت گاز طبیعی از مناطق ۳، ۷ و ۹ و منابع خارجی (جمهوری آذربایجان) و انتقال ایمن و پایدار به مبادی مصارف داخلی کشور و پایانه های صادراتی (کشورهای ترکیه، جمهوری خود مختار نخجوان و جمهوری ارمنستان) و همچنین بهره برداری و نگهداری خطوط لوله است.
    این منطقه از مناطق دهگانه شرکت انتقال گاز ایران است که با سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر خط انتقال و ۹ تاسیسات تقویت فشار، گاز تحویلی از مبادی تولید را به استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و بخشی از استان های زنجان، کردستان و گیلان و پایانه صادراتی انتقال می دهد.